АСОЦИЈАЦИИ ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА

   


●   Македонска енергетска асоцијација - МЕА

●   Македонска асоцијација на металите - МАМ

●   Македонската асоцијација на рударството - МАР

●   Асоцијација за здравство

●   Асоцијација за секундарни суровини и рециклатори

●   Асоцијација на осигурително-брокерски друштва

●   Македонска Транспортна Асоцијација - МТА

●   Асоцијација за поддршка на медијацијата - АПМ

●   Асоцијација за управување со посебните текови на отпадот


Контакт лице: д-р Татјана Штерјова
Телефон: ++ 389 2 3244065, М. 070 276 023
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: Tatjana@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје