Менаџмент на Стопанската комора на Македонија

   

12.07.2020
👁 Прочитано: 19366


 

Претседател
Бранко Азески
тел: +389 (02) 3244022
E-mail: president@mchamber.mk

 

 

 

Потпретседател
д-р Јелисавета Георгиева-Јовевска
тел: +389 (02) 3244030
моб. 070 234 273
E-mail: jelisaveta@mchamber.mk

 

 

в.д. Извршен директор
Билјана Пеева Ѓуриќ
тел: +389 (02) 3244034
моб. 072 236 710
E-mail: biljana@mchamber.mk

 

 Претседавач на Собранието на Стопанската Комора на Македонија

 

 

Антони Пешев, Претседател на борд на „Ултра/Унет групација на компании“ Скопје
Контакт во Комората:
тел: + 389 (02) 3244034
E-mail:
biljana@mchamber.mk

 

 

 


 


Потпретседатели на Стопанската Комора на Македонија

 

м-р Живко Мукаетов,
генерален директор на „Алкалоид„ АД Скопје

 

 

Минчо Јорданов,
претседател на Одбор на директори на Бетон АД Скопје

 

 

д-р Глигор Бишев,
Претседател на УО на „Шпаркасе Банка Македонија„ АД Скопје

 

 

Страшо Милковски,
претседател на УО на ГД „Гранит„ АД Скопје

 

 

Илија Гечев,
генерален директор на „ИГМ Трејд„ АД Кавадарци

 

 

Проф. д-р Кочо Анѓушев,
Претседател на УО, Брако Групација

 

 

Дипл. економист Сашо Наумоски,
Генерален извршен директор на „Витаминка“ АД – Прилеп

 

 

Дипл. инженер Штефан Петер, МБА,
Претседател на Управниот одбор на ЕВН Македонија АД - Скопје

 

 

Антонио Аргир,
претседател на Управен одбор, „НЛБ Банка“ АД - Скопје

 

 


Контакт лице: Д-р Елена Милевска Штрбевска
Телефон: ++ 389 2 3244023, M. 071 831 024
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: elenam@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје