Тренинг обука / 26.09.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
МОЌТА НА УСПЕШНАТА ПРОДАЖБА

Стопанска комора на Македонија, сала 4, 5-ти кат


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):