Саем 16.10.2020 - 22.10.2020 „CII AGRO & FOOD TECH“- ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН САЕМ ЗА ХРАНА И АГРОКУЛТУРА -ИНДИЈА 2020

Онлајн, Индија

Стопанската комора на Македонија Ве поканува да земете учество на претстојниот 14. „CII AGRO & FOOD TECH“, виртуелен Интернационален саем за храна и агрокултура, што ќе се одржи во перидот од 16 - 22 октомври 2020 година

Настанот е стратешки структуриран за да им овозможи на учесниците на локално и глобално ниво, преку виртуелната платформа „HIVE“ да стапат во интерактивна комуникација не само со меѓународните и домашните учесници и купувачи, туку и со високи претставници од Владата на Индија. Настанот на компаниите им нуди можност за зајакнување на билатералните трговски односи во областа на земјоделството и преработката на храна, како и поттикнување на нови  партнерства и ангажмани во овој многу важен економски сектор.

Овогодинешниот виртуелен настан на компаниите им нуди можност за учество на:

  • Виртуелно секторско претставување - секторски павилјони, на коишто компаниите ќе имаат можност да ги претстават своите производи, видео материјали, иновативни решенија и да остварат билатерлани состаноци со компании и владини претставници;
  • Виртуелни конференции - учество на тркалезна маса со експерти од областа и високи претставници од соодветните министерстава, на меѓународно ниво;
  • Интерактивна партнерска платформа -  можност за директни средби со компании од приватниот сектор и со креатори на политики во индијската Влада;
  • Платформа за ширење на знаење - споделување на најдобрите практитки во областа и организирани обуки.

Настанот е наменет за сите компании коишто се занимаваат со земјоделство, прехрана и преработка на храна, производство на млеко и млечни производи, живинарство, рибарство, хортикултура, производство на земјоделски машини и опрема, нови технологии, компании во областа на финансирање на земјоделскиот сектор, стартап компании.

Повеќе информации за овогодинешниот 14. „CII AGRO & FOOD TECH“, виртуелен Интернационален саем за храна и агрокултура, може да се најдат на следниот линк: https://www.agrotech-india.com/.

Ценовник за изложувачи: https://www.mycii.in/image/eventimages/eventmainimages/E000051610_StallPricing.pdf

Регистрација на учесници: https://www.cii.in/OnlineRegistration.aspx?enc=pZVQM37jtSRTHIkmBsithR1rSHqH+uPSsL+byHn1bCARaqGboUh0DpuJ6UCuNrTx

За подетални информации во врска со настанот, Ве молиме обратете се до лицето за контакт.


Контакт лица:

Сања Николова
++ 389 2 3244091, M. 070 390 009


Стопанска комора на Македонија,
ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13,
1000 Скопје
Контакт центар: (02) 15015

КАЛЕНДАР НА НАСТАНИ

Семинар, 27.10.2020
ПРАВЕН АСПЕКТ НА ДОГОВОРИТЕ ЗА ПРЕВОЗ И ШПЕДИЦИЈА – ПРАВА, ОБВРСКИ И ВИДОВИ ДОКАЗИ НИЗ ПРИЗМАТА НА СУДСКАТА ПРАКСА
Семинар, 28.10.2020
УПРАВУВАЊЕ СО НАБАВКИТЕ И ВЕШТИНИ ЗА ПРЕГОВАРАЊЕ
Семинар, 30.10.2020
ТЕХНИКИ И АЛАТКИ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА Е-ПРОДАЖБАТА
Семинар, 30.10.2020
ОСНОВИ НА БЕЗБЕДНОСТ НА ИТ ИНФРАСТРУКТУРА ВО КОМПАНИИТЕ
Online Бизнис средби, 02.11.2020
„Textile Fashion Tech “ МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ЗА ТЕКСТИЛ
Online Бизнис средби, 03.11.2020
ВИРТУЕЛНИ БИЛАТЕРАЛНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ВО РАМКИТЕ НА САМИТОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ „SECURITY SUMMIT 2020“
Online Бизнис средби, 04.11.2020
„Онлајн“ саем и b2b деловни средби за метало преработувачки сектор на тема: Match & Innovate 2020
Online Бизнис средби, 04.11.2020
„Онлајн“ саем и b2b деловни средби за метало преработувачки сектор на тема: Match & Innovate 2020
Online Бизнис средби, 04.11.2020
„Онлајн“ саем и b2b деловни средби за метало преработувачки сектор на тема: Match & Innovate 2020
Online Бизнис средби, 04.11.2020
ВИРТУЕЛЕН НАСТАН ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ „VIRTUAL MATCHMAKING EVENT“ ВО РАМКИТЕ НА САЕМОТ ЗА ЕНЕРГИЈА „EIF WORLD ENERGY CONGRESS AND EXPO“
Семинар, 12.11.2020
ЧИТАЊЕ НА ПОДАТОЦИ И ПОСТAВУВАЊЕ ФИЛТРИ ПРЕКУ GOOGLE ANALYTICS
Семинар, 13.11.2020
Онлајн семинар: КОРИСНИ АЛАТКИ ОД EXCEL 2016 ВО КАНЦЕЛАРИСКОТО РАБОТЕЊЕ
Online Бизнис средби, 18.11.2020
УЧЕСТВО НА „ВИРТУЕЛЕН“- БРОКЕРСКИ НАСТАН И БИЛАТЕРАЛНИ СРЕДБИ НА ТЕМА: „ БЕ@СММ2020-ВМРЕЖУВАЊЕ ВО ПАМЕТНАТА ПРЕРАБОТУВАЧКА ДЕЈНОСТ 2020“
Семинар, 19.11.2020
МОТИВАЦИЈА НА ВРАБОТЕНИ
Online Бизнис средби, 01.12.2020
ВИРТУЕЛНИ БИЛАТЕРАЛНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ „GREEN DAYS“ ВО РАМКИТЕ НА САЕМОТ ЗА ЖИВОТНА СРЕДИНА, ЕНЕРГИЈА И ЦИРКУЛАРНА ЕКОНОМИЈА „POLLUTEC“
Online Бизнис средби, 02.12.2020
Виртуелен настан: „Match4Industry Business Matchmaking Event“