ОБЈАВА ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ („СЛУЖБЕН ВЕСНИК НА РСМ“ БР. 38 ОД 14 ФЕВРУАРИ 2020 ГОДИНА):Договорот меѓу Владата на Република Македонија и Владата на Република Србија за соработка во областа на образованието, науката и технологијата, потпишан на 16 февруари 2015 година во Скопје и ратификуван во Собранието на Република Македонија на 8 февруари 2016 година и објавен во „Службен весник на РМ“ бр. 25/2016, согласно членот 18 од предметниот Договор истиот влегува во сила на 5 февруари 2020 година.

Контакт лице: Љупка И.Самарџиска
Телефон: ++ 389 2 3244018, M. 070 389 636
Факс: ++ 389 2 3244088
Е-адреса: ljupka@mchamber.mk
Контакт центар: (02) 15015

Стопанска комора на Македонија, ул. „Димитрие Чуповски“ бр. 13, 1000 Скопје