➢ Уметничка ризница
"Ваза со жолто цвеќе", Непознат автор
"Композиција", Непознат автор
"Композиција", Љубодраг Маринковиќ Пенкин
"Мртва природа (Ваза со цвеќе)", З. Костовски
"Композиција", Петар Мазев
"Мртва природа", Данчо Кал’чев
"Македонски вез", Петар Попчев
"Каменоресци", Вангел Коџоман
"Џамадан", Данчо Кал’чев
"Свадба", Никола Мартиноски

➢ Видео вести
"ПОГОЛЕМ ИЗВОЗ ОД ТУРИЗМОТ КАКО ПРЕДИЗВИК НА НОВОТО ВРЕМЕ"
"ЕКОНОМИЈАТА И ПРЕДВИДЛИВОСТА ВО ФОКУСОТ НА НОВАТА ВЛАДА"
"Брендот „Грин машинс“ на велешки „Брако“ препознаен квалитет во светот"
"Живко Мукаетов: Треба да водиме многу повеќе грижа за нашето здравје и здравјето на нашите најмили бидејќи ваквите времиња покажуваат колку е важно тоа"
"Редизајниран веб-порталот на Стопанската комора на Македонија"
"ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО"
"ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО ВЛЕГУВААТ ВО КРИТИЧЕН ПЕРИОД, НЕОПХОДНА Е ПОДОЛГОРОЧНА СИСТЕМСКА ПОДРШКА"
"КИФ СО ЗАЕДНИЧКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА КРИЗАТА"
"Со подршка на Хоризонт 2020 создадено е софтверско решение - РОБОТСКА ПЛАТФОРМА ARMAR-6 - асистент на работниците во индустриските погони"
"НЕПРЕКИНАТИ ИНВЕСТИЦИСКИ АКТИВНОСТИ И ВО ВРЕМЕ НА КРИЗА - „МИК“- Свети Николе, членка на Здружението на земјоделството и прехранбената индустрија"


Во соработка со медиумите