Технолошко-металуршки факултет-Скопје: ОБУКА ЗA ПРОЦЕСИ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА И БЕЗБЕДНОСТ ВО ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА

   

➤ ОГЛАС (18.10.2019)
👁 Прочитано: 2287


Технолошко-металуршки факултет-Скопје: ОБУКА ЗA ПРОЦЕСИ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА И БЕЗБЕДНОСТ ВО ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА
https://www.mchamber.mk/upload/TMF-04.11.2019.docx