ВМРЕЖУВАЊЕ

ВМРЕЖУВАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ПО СИТЕ ОСНОВИ

Бранко Азески

ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ ЗА КОНКУРЕНТНОСТ НА КОМПАНИИТЕ

Јадранка Аризанковска

ДАНОЦИ И ЦАРИНИ

ДАНОЦИ, ЦАРИНИ И УСЛОВИ ЗА ВОДЕЊЕ БИЗНИС

м-р Анета Димовска

ОБРАЗОВАНИЕ

ОБРАЗОВАНИЕ - ИНВЕСТИЦИЈА ВО БИЗНИСОТ

м-р Наташа Јаневска

➢ Уметничка ризница
"Школка - тврдина", Васко Ташковски
"Св.Стефан", В. Влаховиќ
"Стара куќа", Ѓорѓи Ачески
"Композиција", Љубодраг Маринковиќ Пенкин
"Мементо на стариот охридски чун", Павле Георгиевски - Зуфа
"Композиција", Драгутин Аврамовски Гуте
"Магична игра", Томе Андреевски
"Матка", Ѓорѓи Ачески
"Пазар во Скопје", Димитар Пандилов
"Ирационална вистина", Тони Шулајковски

➢ Видео вести
ШТО ЈА ОЧЕКУВА ЕКОНОМИЈАТА ПО НОВИОТ РЕБАЛАНС НА БУЏЕТОТ И ДАЛИ ПОСТОИ ОПТИМИСТИЧКО СЦЕНАРИО ЗА ГРАЃАНИТЕ И БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА?
ЕВРОКОДОВИТЕ - УСЛОВ ЗА ПОКОНКУРЕНТНО МАКЕДОНСКО ГРАДЕЖНИШТВО НА ЕВРОПСКИТЕ ПАЗАРИ
ПАМЕТНА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА КАКО ПРЕДУСЛОВ ЗА КОНКУРЕНТНА ЕКОНОМИЈА
МАКЕДОНСКОТО ГРАДЕЖНИШТВО ИМА КАПАЦИТЕТ ДА БИДЕ РЕАЛИЗАТОР НА ГОЛЕМИ КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ
ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГРАДЕЖНИШТВОТО И РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА

➢  Аудио вести Интервју Зоран Јовановски, МакедонскоРадио1


Во соработка со медиумите