ВМРЕЖУВАЊЕ

ВМРЕЖУВАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ПО СИТЕ ОСНОВИ

Бранко Азески

ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ ЗА КОНКУРЕНТНОСТ НА КОМПАНИИТЕ

Јадранка Аризанковска

ДАНОЦИ И ЦАРИНИ

ДАНОЦИ, ЦАРИНИ И УСЛОВИ ЗА ВОДЕЊЕ БИЗНИС

м-р Анета Димовска

ОБРАЗОВАНИЕ

ОБРАЗОВАНИЕ - ИНВЕСТИЦИЈА ВО БИЗНИСОТ

м-р Наташа Јаневска

➢ Уметничка ризница
"Матка", Ѓорѓи Ачески
"Мементо на стариот охридски чун", Павле Георгиевски - Зуфа
"Мртва природа", Коле Манев
"Непозната присутност", Васко Ташковски
"Берба на памук", Б. Зенделски
"Стара куќа", Ѓорѓи Ачески
"Мртва природа (мандолина и лубеница)", Гоце Божурски
"Магична игра", Томе Андреевски
"Македонски вез", Петар Попчев
"Пејзаж", Миливоје Новаковиќ - Кањош

➢ Видео вести
ШТО ЈА ОЧЕКУВА ЕКОНОМИЈАТА ПО НОВИОТ РЕБАЛАНС НА БУЏЕТОТ И ДАЛИ ПОСТОИ ОПТИМИСТИЧКО СЦЕНАРИО ЗА ГРАЃАНИТЕ И БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА?
ЕВРОКОДОВИТЕ - УСЛОВ ЗА ПОКОНКУРЕНТНО МАКЕДОНСКО ГРАДЕЖНИШТВО НА ЕВРОПСКИТЕ ПАЗАРИ
ПАМЕТНА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА КАКО ПРЕДУСЛОВ ЗА КОНКУРЕНТНА ЕКОНОМИЈА
МАКЕДОНСКОТО ГРАДЕЖНИШТВО ИМА КАПАЦИТЕТ ДА БИДЕ РЕАЛИЗАТОР НА ГОЛЕМИ КАПИТАЛНИ ПРОЕКТИ
ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ГРАДЕЖНИШТВОТО И РЕГУЛАТОРНАТА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА

➢  Аудио вести Интервју Зоран Јовановски, МакедонскоРадио1


Во соработка со медиумите