ВМРЕЖУВАЊЕ

ВМРЕЖУВАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ПО СИТЕ ОСНОВИ

Бранко Азески

ПРОЕКТИ

ПРОЕКТИ ЗА КОНКУРЕНТНОСТ НА КОМПАНИИТЕ

Јадранка Аризанковска

ДАНОЦИ И ЦАРИНИ

ДАНОЦИ, ЦАРИНИ И УСЛОВИ ЗА ВОДЕЊЕ БИЗНИС

м-р Анета Димовска

ОБРАЗОВАНИЕ

ОБРАЗОВАНИЕ - ИНВЕСТИЦИЈА ВО БИЗНИСОТ

м-р Наташа Јаневска

➢ Уметничка ризница
"Ваза со жолто цвеќе", Непознат автор
"Каменоресци", Вангел Коџоман
"Мртва природа", Павле Кузмановски
"Девојче - циганче", Никола Мартиноски
"Ирационална вистина", Тони Шулајковски
"Свечена слика VII", Димитар Кондовски
"Џамадан", Данчо Кал’чев
"Мртва природа (Ваза со цвеќе)", З. Костовски
"Композиција IV", Менде Ивановски
"Св.Стефан", В. Влаховиќ

➢ Видео вести
ИТНИ МЕРКИ ВО КЛУЧНИТЕ СЕКТОРИ - ОСНОВА ЗА РАЗВОЈ НА АГРОСЕКТОРОТ ВО ПОСТКОВИД - ПЕРИОДОТ
ПРЕДЛОГ МЕРКИ ЗА ПОУСПЕШНА ТУРИСТИЧКАТА СЕЗОНА ВО 2021 ГОДИНА
ИЗМЕНА НА МОДЕЛОТ НА СУБВЕНЦИОНИРАЊЕ И ПОДДРШКА НА ГОЛЕМИТЕ КОМПАНИИ ПОБАРА АГРОСЕКТОРОТ НА ДЕНЕШНАТА КОНФЕРЕНЦИЈА
УЧЕЊЕТО ПРЕКУ РАБОТА – МОЖНОСТ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА КВАЛИФИКУВАН И СТРУЧЕН КАДАР
ИНИЦИЈАТИВА НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ ЗА НЕПРЕЧЕНО ДВИЖЕЊЕ ВО ЗЕМЈИТЕ ОД ЗАПАДЕН БАЛКАН, ЗА ДЕЛОВНИ ПОТРЕБИ, ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА

➢  Аудио вести Интервју Зоран Јовановски, МакедонскоРадио1


Во соработка со медиумите