Конференција / 04.12.2019


ПРИЈАВУВАЊЕ на учесници за:
„Зголемување на конкурентноста на домашните мали и средни претпријатија со цел подобрување на нивната соработка со странските инвеститори“

хотел: „Мериот“, Скопје,


Вашата e-mail адреса  


Податоци за пријавените лица (Име и презиме, телефон, мобилен телефон):