1068 д. 100 ГОДИШЕН ЈУБИЛЕЈ
Еден регион - Една економија
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот

Актуелно
Актуелно
Ставови
Од компаниите
Од компаниите
Од компаниите

ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ГРУПАЦИЈАТА ЗА А ...
ПРОМОВИРАН НОВИОТ ПРАВИЛНИК ЗА ИЗ ...
АЗЕСКИ ВО САРАЕВО НА РАЗГОВОРИ ЗА ...
Одржана обука за интегриран и сис ...
ЛИДЕРСТВО НА 21. ВЕК - КОИ СЕ НАЈ ...
После НАТО, Европска унија - Бизн ...
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА ЦЕЛИТЕ ЗА ОДРЖЛИВ ...
СЕДНИЦА НА ЗДРУЖЕНИЕТО НА КОЖАРСК ...
НАСОКИ ЗА РАЗВОЈ НА АГРОСЕКТОРОТ ...
ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ВО СКОПЈЕ „НА ...
СРЕДБА БЕКТЕШИ – ПЕТЕР: ПРЕПОРАКИ ...
НАМАЛУВАЊЕ НА ОПТОВАРУВАЊАТА НА И ...
нов закон за осигурување базиран ...
ДОСТАПНИТЕ ЕВРОПСКИ ФОНДОВИ ЗА ЗГ ...
ДО ДЕКАРБОНИЗАЦИЈА НА ОПШТЕСТВОТО ...
КОПАОНИК 2019 - ФУНКЦИОНИРАЊЕ НА ...
Доделени наградите на Здружението ...
Ќе се достави допис до Министерст ...
18.03.2019
14.03.2019
14.03.2019
11.03.2019