02.10.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар: „Подготовка на кредитно барање во банка - како Ве анализира банката?“

02.10.2014 (Семинар)
Дводневен семинар: „Проценка на ризик и одлуки за кредитирање на мали и средни претпријатија“

03.10.2014 (Семинар)
„ЗАКОН ЗА ФИНАНСИСКА ДИСЦИПЛИНА” - НЕГОВАТА ПРИМЕНА ВО ПРАКСА СО ПРОЦЕСНИТЕ ДЕЈСТВИЈА ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА И ТОЛКУВАЊАТА ОД МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ФИНАНСИИ, НАДЗОРОТ ПРИ ВРШЕЊЕ НА ИНСПЕКЦИСКАТА КОНТРОЛА ОД СТРАНА НА УЈП И ЈАВНАТА ФИНАНСИСКА КОНТРОЛА -

06.10.2014 (Семинар)
Институтот за стандардизација на Република Македонија (ИСРМ) организира обука за стандардот ISO 9001

09.10.2014 (Семинар)
Советување на тема:„Најновите измени на Законот за работни односи и новиот Предлог-закон за прекршоци“

14.10.2014 (Саем)
МЕЃУНАРОДНИ САЕМИ ЗА: ЗЕМЈОДЕЛСТВО, СЕМЕ, САДЕН МАТЕРИЈАЛ И МЛЕЧНА ИНДУСТРИЈА „BURSA AGRICULTURE 2014“ И ЗА СТОЧАРСТВО И ОПРЕМА ЗА СТОЧАРСТВО „BURSA STOCK BREEDING AND EQUIPMENT FAIR 2014“

15.10.2014 (Саем)
„116th China Import and Export Fair - Canton Fair 2014“, НАЈГОЛЕМА САЕМСКА МАНИФЕСТАЦИЈА ВО НР КИНА

16.10.2014 (Саем)
Втор меѓународен саем на машини за обработка на метал –MAKTEK EURASIA 2014

17.10.2014 (Семинар)
Прв повик за учество во еднодневен семинар на тема: ДИЗАЈН НА ПРОИЗВОДИ ОД ЗДРАВА И ОРГАНСКА ХРАНА / АМБАЛАЖА, ЕТИКЕТА, БРЕНД

18.10.2014 (Конференција)
4-та Меѓународна конференција за економија, што ќе се одржи од 18 до 20 октомври 2014 година во хотелот „Ака Антедон“ - Анталија

19.10.2014 (Саем)
Меѓународен саем за храна „СИАЛ 2014“ 19 до 23 октомври 2014 година во Париз, Франција

23.10.2014 (Саем)
МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ХРАНА И МАШИНИ ЗА ПРЕХРАНБЕНАТА ИНДУСТРИЈА „FOODEX 2014“

29.10.2014 (Саем)
Меѓународен саем за опрема и производи кои се користат во земјоделството, хортикултурата, винарството и сточарството „ИНДАГРА“

11.11.2014 (Форум)
Меѓународен деловен форум за земјите од Југоисточна Европа „ЈИЕ: Средби во Помурје 2014 година“

12.11.2014 (Саем)
Меѓународен саем за медицина МЕДИКА 12-14.ноември 2014 Диселдорф, Германија

13.11.2014 (Бизнис средби)
Б2Б Деловни средби „ФОРУМ ЗА ИЗВОЗ 2014“

04.12.2014 (Саем)
Меѓународен Саем за пластика PLAST EURASIA ISTANBUL 2014, 4-ти до 6-ти декември 2014 година, Истанбул

04.12.2014 (Саем)
13. Меѓународен саем за обработка на метал, заварување „BURSA METAL PROCESSING TECHNOLOGIES FAIR“;
Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права