Податоци за компанија

Име на компанија : СТОПАНСКА БАНКА АД БИТОЛА
Адреса : ул.Добривое Радосавлевиќ бр. 21
Град : Битола
Општина : Битола
Земја : Македонија
Телефон : ++389 (0)47 207 500, (0)2 3213 527
Факс : ++389 (0)47 207 541; 207 515
Директор : Владимир Ефтимоски
Сопственост : Приватна
Капитал : Домашен
Големина : Мала
Дејност : Друго монетарно посредување
Дејност шифра: : 64.19

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права