29.05.2017 (Семинар)
ВИДОВИ ДОКАЗИ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ПАРНИЧНАТА ПОСТАПКА

30.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: Водење на е-деловодник и негово усогласување со рачно водење на деловодник имплементирајќи ги најновите измени на Законот за архивски материјал

31.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: RBT-RISK BASED THINKING - УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИК ВО ОРГАНИЗАЦИИТЕ ВРЗ ОСНОВА НА АНАЛИЗИ/РАЗМИСЛУВАЊА ЗА МОЖНИ РИЗИЦИ

31.05.2017 (Семинар)
MUSIC & MANAGEMENT - Live Piano performance -

01.06.2017 (Семинар)
АНАЛИЗА НА СТРЕСОГЕНИТЕ ФАКТОРИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА И СИНДРОМОТ НА СОГОРУВАЊЕ И ПЛАНИРАЊЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА ОРГАНИЗАЦИСКИ ИНТЕРВЕНЦИИ

06.06.2017 (Саем)
7. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ЕНЕРГЕТИКА „ЕНЕРГА 2017“ - 6 - 8.06.2017 Сараево, БиХ

06.06.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: ФИНАНСИСКА АНАЛИЗА СО ПРИМЕНА НА EXCEL

14.06.2017 (Семинар)
Успешно подготвување електронски понуди, користење на ЕСЈН-алатки и модули

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Бизнис-настани

24.03.2017 - 24.03.2017


Бизнис средби Регионалната комора со седиште во Кичево,  Македонија

ДЕЛОВНИ СРЕДБИ НА КОМПАНИИ ОД РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КИЧЕВО И РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ВЕЛЕСДЕЛОВНИ СРЕДБИ НА КОМПАНИИ ОД РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КИЧЕВО И РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ВЕЛЕС
24.3.2017 година
12:00-14:30 часот
(во Регионалната комора со седиште во Кичево)


Регионалната комора со седиште во Кичево и Регионалната комора со  седиште во Велес при Стопанската комора на Македонија, организираат деловни средби меѓу компаниите од двата региона  со цел зголемување на соработката.


На средбата ќе присуствуваат компании од двата региона, кои ги вклучуваат општините на Кичево, Велес, Македонски Брод, Чашка, Градско и Пласница.


Предмет на деловните средби:
• Интензивирање на меѓусебната соработка на регионалните комори и општините од Кичево и Велес;
• Иницијативи за поддршка на бизнис секторот од двата региона,  инфраструктурно поврзување, патна мрежа и др.


Ве информираме дека Вашето присуство ќе придонесе за развојот на регионите и е од големо значење за нас.


Деловната средба ќе се одржи на 24.3.2017 година (петок), со почеток во 12:00 часот, во Регионалната комора со седиште во Кичево.


Регионална комора                                       Регионална комора
со седиште во Кичево                                   со седиште во Велес
Претседател,                                                  Претседател,                                                                                                                      Игор Соколески                                            Георги Чадиев

                                                                                      

 


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт: Дијана Лазороска
Тел: ++ 389 45 257 067
Факс:++ 389 45 257 067
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: dijana@mchamber.mk

Контакт: Ирена Жарова
Тел: ++ 389 43 22 77 36
Факс:++ 389 43 22 77 36
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: irena.zarova@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права