Бизнис-настани

30.11.2018 - 30.11.2018


Форум Атина,  Грција

БИЗНИС ФОРУМ И БИЛАТЕРАЛНИ СРЕДБИ МЕЃУ МАКЕДОНСКИ И ГРЧКИ КОМПАНИИ- 30.11.2018 , АТИНА Р.ГРЦИЈА


 

     Почитувани,

     Во насока на интензивирање и зголемување на економската соработка меѓу Република Македонија и Република Грција, Стопанската комора на Македонија, во соработка со Атинската комора за трговија и индустрија, организира еднодневен Бизнис форум и билатерални средби меѓу македонски и грчки стопанственици.

Бизнис форумот и билатералните средби ќе се одржат на 30 ноември 2018 година, во Атина, Р. Грција, во Атинската комора за трговија и индустрија.


     Целта на Бизнис форумот е да им се овозможи на компаниите да ги презентираат своите интереси за соработка и можности за инвестирање и да ги зајакнат деловните односи меѓу двете земји. По завршувањето на официјалниот дел, компаниите ќе имаат можност да остварат и директни средби со компании од соодветните дејности.

     Ве молиме, за Вашиот интерес за учество на претстојниот Бизнис форум и билатералните средби, да не` информирате најдоцна до 31 октомври 2018 година (среда), со цел навремено организирање на настанот и средби со компании од Ваш интерес.

 
   За подетални информации, обратете се до лицата за контакт:

м-р Сања Николова, тел: 02 3244 091, e-адреса: sanja@mchamber.mk ;
Даниела Михајловска Василевска, тел: 02 3244 021, е-адреса: daniela.mihajlovska@mchamber.mk.

 


Агенда на настанот
Пријавен лист
Останати документи
Аплицирај електронски / on-line


Контакт: Сања Николова
Тел: ++ 389 2 3244091
Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: Sanja@mchamber.mk

Контакт: Даниела Михајловска
Тел: ++ 389 2 3244021
Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: daniela@mchamber.mk


 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права