28.09.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар: НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА ИЗВРШУВАЊЕ КОЈ ЌЕ ЗАПОЧНЕ СО ПРИМЕНА НА 1 ЈАНУАРИ 2017 ГОДИНА

29.09.2016 (Семинар)
Советување на тема: Надлежности и овластувања на инспекцијата на трудот при вршењето надзор од областа на работните односи, мерки кои може да ги преземе инспекторот за труд, како и постапки против решенијата донесени од страна на инспекторот

30.09.2016 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДЕН БРОКЕРСКИ НАСТАН ,,AGRO-ORGANIC B2B’’ 30 .09.2016 Србија

05.10.2016 (Саем)
7. МЕЃУНАРОДЕН ТРГОВСКИ САЕМ ЗА КОМПОЗИТНИ МАТЕРИЈАЛИ, ТЕХНОЛОГИИ И ПРОИЗВОДИ „KOMPOZYT – EXPO“- 5-6.10.2016 КРАКОВ, ПОЛСКА

06.10.2016 (Семинар)
Дводневен семинар на тема: РИЗИЦИ ВО ИТ РАБОТЕЊЕТО

07.10.2016 (Саем)
19. ОСИЕЧКИ ЕСЕНСКИ САЕМ- 7-9.10.2016 ОСИЕК, Р.ХРВАТСКА

12.10.2016 (Саем)
13. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ „ECOFAIR“ и 12. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ „ЕНЕРГЕТИКА“

12.10.2016 (Саем)
„31. TRADE EXPO INDONESIA“- 12-16.10.2016, ЏАКАРТА - ИНДОНЕЗИЈА

13.10.2016 (Саем)
„SOFIA SPORT& HEALTHY LIFE EXIBITION“ 13-15.10.2016-СОФИЈА, БУГАРИЈА

13.10.2016 (Саем)
„Ambienta“-43. Меѓународен саем за мебел, внатрешно уредување и комплементарни индустрии

13.10.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:ПЕРСОНАЛНА АДМИНИСТРАЦИЈА - Основа за оперативна ефикасност на човечките ресурси во организацијата–

18.10.2016 (Семинар)
Дводневен семинар: „ ВЕШТИНИ ЗА ВОДЕЊЕ УСПЕШНА НАБАВКА ВО ВАШАТА КОМПАНИЈА“

18.10.2016 (Саем)
21. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МАШИНИ, АЛАТИ, УРЕДИ И ОПРЕМА ЗА ПРЕРАБОТКА НА МАТЕРИЈАЛИ – „EUROTOOL“ 18-20.10.2016 Краков, Полска

18.10.2016 (Тренинг обука)
„Специјалистички курс за стекнување вештини за архивско и канцелариско работење“

20.10.2016 (Презентација)
Бесплатна презентација на “EncryptiDATA” - UK иновативно дигитално пенкало за пишување на информации на 20.10.2016 год.

21.10.2016 (Тренинг обука)
Еднодневна обука на тема: Управување со човечките ресурси и градење доверба со нетрадиционални и иновативни менаџерски алатки преку практични примери и креативен приод на размислување

25.10.2016 (Тренинг обука)
Еднодневна практична обука на тема: УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИК

28.10.2016 (Форум)
ДЕЛОВНИ-СРЕДБИ НА МАКЕДОНСКИ И СРПСКИ КОМПАНИИ -28.10.2016 БЕЛГРАД, Р. СРБИЈА

28.10.2016 (Семинар)
Еднодневен семинар:Исполнување и други начини на престанување на обврските oд должничко-доверителски односи согласно Законот за облигациони односи низ призмата на судските постапки

02.11.2016 (Бизнис средби)
Меѓународен форум „Building Green Connections“

24.11.2016 (Саем)
23. ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН САЕМ ВО ТИРАНА, Р. АЛБАНИЈА - 24-28.11.2016

06.12.2016 (Бизнис средби)
Меѓународен брокерски настан „MIDEST 2016“ во Париз, Франција, од 6-9 декември 2016

02.04.2017 (Конференција)
"ГОДИШЕН ИНВЕСТИЦИСКИ СОБИР"- Тема: Меѓународните инвестиции и конкуренцијата,2-4.4.2017- ДУБАИ, УАЕ

Членки на Здружението

Членови на Здружение на сообраќајот


2 / 5

Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права