Податоци за компанија

Име на компанија : ВАРДАР ДОЛОМИТ
Адреса : ЈНА, 318
Град : Гостивар
Општина : Гостивар
Земја : Македонија
Телефон : +389(0)42 219 030
Факс : +389(0)42 242 507
Директор : Ремзи Абдулаи
Сопственост : Приватна
Капитал : Странски
Големина : Средна
Дејност : Производство на огноотпорни производи
Дејност шифра: : 23.2

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права