28.08.2014 (Саем)
15-ти МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ИНОВАЦИИ, СОРАБОТКА И ПРЕТПРИЕМНИШТВО „INOCOOP 2014”

29.08.2014 (Форум)
МАКЕДОНСКО-ТУРСКИ БИЗНИС-ФОРУМ СО ИНДУСТРИЈАЛЦИ И БИЗНИСМЕНИ ОД РЕГИОНАЛНАТА СТОПАНСКА КОМОРА НА ИСПАРТА, РЕПУБЛИКА ТУРЦИЈА

04.09.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„ЗАПОЗНАВАЊЕ СО НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА НА ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ И НАСОКИ ЗА НИВНА ПРАВИЛНА ПРИМЕНА“

05.09.2014 (Семинар)
Eднодневен семинар на тема:„НОВОТО УПАТСТВО ЗА НАЧИНОТ И ТЕХНИКАТА НА ПОСТАПУВАЊЕ СО АРХИВСКИОТ И ДОКУМЕНТАРНИОТ МАТЕРИЈАЛ ВО КАНЦЕЛАРИСКОТО И АРХИВСКОТО РАБОТЕЊЕ"

10.09.2014 (Саем)
Посета на македонски компании на меѓународниот саем за занаетчиство и мали бизниси “МОС 2014” од 10-15. септември 2014 година, во Цеље, Р.Словенија,

11.09.2014 (Саем)
Меѓународен саем за информатичко комуникациски технологии "CeBIT Eurasia" од 11-14 септември 2014 во Истанбул, Турција

16.09.2014 (Саем)
„AUTOMECHANIKA FRANKFURT 2014“ Саем за автомобилската индустрија

17.09.2014 (Саем)
„CONSTRUCT HOME 2014“ - 3. Меѓународен саем за архитектонски дизајн, градежни материјали, технологии и опрема за модерни домови

18.09.2014 (Саем)
Меѓународен саем за пакување-EURASIA PACKAGING 2014 ISTANBUL и Меѓународен саем за технологија на храна-ISTANBUL FOOD-TECH 2014.

24.09.2014 (Саем)
MARMOMACC - 2014 - 49. Меѓународен саем за мермер, машини за обработка на камен во градежништво, дизајн и технологија(24 - 27 септември 2014 година, Верона, Италија)

18.10.2014 (Конференција)
4-та Меѓународна конференција за економија, што ќе се одржи од 18 до 20 октомври 2014 година во хотелот „Ака Антедон“ - Анталија

19.10.2014 (Саем)
Меѓународен саем за храна „СИАЛ 2014“ 19 до 23 октомври 2014 година во Париз, Франција

12.11.2014 (Саем)
Меѓународен саем за медицина МЕДИКА 12-14.ноември 2014 Диселдорф, Германија

04.12.2014 (Саем)
Меѓународен Саем за пластика PLAST EURASIA ISTANBUL 2014, 4-ти до 6-ти декември 2014 година, Истанбул

04.12.2014 (Саем)
13. Меѓународен саем за обработка на метал, заварување „BURSA METAL PROCESSING TECHNOLOGIES FAIR“;
Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права