24.04.2014 (Саем)
Меѓународен саем за конфекциски машини, машини за везење и нивни додатоци „CLOTHING MACHINERY 2014“

24.04.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар: Имплементација на Законот за финансиска дисциплина“- обврски за засегнатите страни, согледувања и препораки пред негово влегување во сила од 1 мај 2014-

25.04.2014 (Семинар)
"Објавување на слободни работни места, права и обврски кои произлегуваатод работен однос, откажување на договор за вработување и влијанието на измените во чл. 94 од ЗРО при откажување на договорот за вработување од причини на вина од страна на работн

28.04.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар: ,,ЗАКОН ЗА СУПЕРВИЗИЈА НА ОСИГУРУВАЊЕ, ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА СУПЕРВИЗИЈА НА ОСИГУРУВАЊЕ”

29.04.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Нови прописи кои произлегуваат од Законот за архивски материјал”-Уредба и упатство за канцелариско и архивско работење-

05.05.2014 (Семинар)
Дводневна обука на тема:„Интегриран систем за калкулација на трошоци и негова практична примена“

07.05.2014 (Семинар)
,,ЗАПОЗНАВАЊЕ СО НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА НА ЗАКОНОТ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ КОИ ЌЕ СЕ ПРИМЕНУВААТ ОД 1 МАЈ 2014 ГОДИНА И НАСОКИ ЗА НИВНА ПРАВИЛНА ПРИМЕНА”

08.05.2014 (Семинар)
Советување на тема:„Анализа и управување со пласмани и рани знаци на превенција од создавање на лоши пласмани“

20.05.2014 (Бизнис средби)
Медицина - Сребрена економија - деловни средби во Париз

29.05.2014 (Бизнис средби)
Бесплатни ИТ-средби и Конференција „Дунав ИТ 2014“, Нови Сад

29.05.2014 (Конгрес)
6-ти Меѓународен Металуршки конгрес - „Металургија,материјали,животна средина„

08.06.2014 (Саем)
CICGF - China International Consumer Goods Fair - Central and Eastern European Countries’ Products Expo 2014, Една од најголемите саемски манифестации за стоки за широка потрошувачка во НР Кина

13.06.2014 (Саем)
„FEMMINA - FASHION TRADE SHOW“ - најголемиот Саем за текстил и мода во Грција (13 до 16 јуни 2014 година, Атина, Р. Грција)
Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk  Најново издание на Бизнис огласник!


business opportunities chamber economic chamber of macedonia demand offer trade import
export investment стопанска комора на македонија arbitration request club
  понуда побарувачка банка увоз извоз царина сертификат арбитража саем размена
инвестиции бизнис директор стопанство ponuda pobaruvacka
banka uvoz izvoz carina sertifikat arbitraza saem razmena
investicii biznis direktor stopanstvo


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права