Стопанска комора на Македoнија на Facebook
Стопанска комора на Македoнија на Twitter
Стопанска комора на Македoнија на YouTube
Стопанска комора на Македoнија на YouTube
26.11.2015 (Форум)
„Промоција на регионалната соработка за подобрување на конкурентноста на пазарот на прехранбената и земјоделската индустрија на земјите во рамките на ЦЕИ“26.11.2015

26.11.2015 (Семинар)
„СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОТЕКЛО И ДРУГИ МЕЃУНАРОДНИ ТРГОВСКИ ДОКУМЕНТИ ШТО ГИ ИЗДАВА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА“

27.11.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„ПРАКТИЧНИ АСПЕКТИ ОД ПОТРЕБИТЕ ЗА ОСИГУРУВАЊЕ И ИНТЕГРИРАНО УПРАВУВАЊЕ СО РИЗИЦИТЕ ВО КОМПАНИИТЕ“

27.11.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Годишниот попис како законска обврска и сметководствената документација како доказ за економските активности во однос на средствата и обврските коишто се предмет на пописот“, Скопје, Р. Македонија

02.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар: „СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОТЕКЛО И ДРУГИ МЕЃУНАРОДНИ ТРГОВСКИ ДОКУМЕНТИ ШТО ГИ ИЗДАВА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА“

03.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар: „СЕРТИФИКАТИ ЗА ПОТЕКЛО И ДРУГИ МЕЃУНАРОДНИ ТРГОВСКИ ДОКУМЕНТИ ШТО ГИ ИЗДАВА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА“

04.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Букомерите како законски мерила” - Задолжителна верификација на мерилата на бучавост - , Скопје, Р.Македонија

06.12.2015 (Саем)
“9-ти Интернационален Саем за Мелничко Преработувачка и Пекарска Индустирја“ (IBEX), Техеран, Иран

10.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Измени на Законот за работни односи за подобрување на стопанисувањето на правните субјекти на пазарот на трудот и зголемување на правата од работен однос“

11.12.2015 (Тренинг обука)
Менаџерски вештини за управување со човечки ресурси - верифицирана програма

16.12.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:“Уредување на стопанските договори со меѓународен елемент и правна заштита во случај на нивно непочитување”, Скопје, Р.Македонија

26.02.2016 (Конференција)
Меѓународна конференција и саем ,,Новите технологии во образованието“ 26-27 февруари 2016 година, Белград, Србија

ЗДРУЖЕНИЈА

Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права