Informata themelore

Shoqata e industrisë përpunuese të lëkurave


Shoqata e industrise perpunuese te lekures

 

 

Shoqata e industrise perpunuese te lekures eshte forme e organizimit dhe veprimit ne kuader te Odes ekonomike te Maqedonise te subjekteve ekonomike nga veprimtarite perpunuese industriale:

 

       Perpunim dhe ngjyrosje te lekurave dhe prodhimi te sendeve nga lekura

 

       Te regjunit dhe perpunimi i lekures

       Prodhimi i valixheve,strajcave te dores dhe sendeve te ngjashme.

       Prodhim i kepuceve

 

Ne perjashtim te disave,ndermarrjet prodhuese te kepuceve bejne pjese ne ndermarrjet e vogla dhe te mesme,te cilat ne pjesen me te madhe bejne perpunim.Ne kete kontekst,nje nder aktivitetet e Shoqates eshte gjetja e  partnereve strategjik te kompanive vendore.

Prodhimi i kepuceve ne Republiken e Maqedonise,ka tradite te gjate dhe ne regjion prodhuesit e kepuceve jane te njohur me kualitet te larte te prodhimeve.

 

Ne seancen konstituive te Shoqates se industrise perpunuese te lekures (shkurt,2005) per kryetar  te Shoqates eshte zgjedhur Kostadin Barzov,drejtor i “Bargalla”-Shtip.

Kontakt adresa:

Oda ekonomike e Maqedonise

rr.Dimtrie Cupovski,13

1000 Shkup

Personi per kontakt:

Zorica Meshkova

Тel: (02) 3244019 Faks:(02) 3244088
Call Qendra : (02) 15015
E-adresa: zorica@ic.mchamber.org.mk

 


 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara