➢ Уметничка ризница
"Коњи", Свето Манев
"Ирационална вистина", Тони Шулајковски
"Композиција", Љубодраг Маринковиќ Пенкин
"Свечена слика VII", Димитар Кондовски
"Свадба", Никола Мартиноски
"Непозната присутност", Васко Ташковски
"Терзија", Лазар Личеноски
"Св.Стефан", В. Влаховиќ
"Небесна виделина", Вангел Наумовски
"Стара куќа", Ѓорѓи Ачески

➢ Видео вести
"ПОГОЛЕМ ИЗВОЗ ОД ТУРИЗМОТ КАКО ПРЕДИЗВИК НА НОВОТО ВРЕМЕ"
"ЕКОНОМИЈАТА И ПРЕДВИДЛИВОСТА ВО ФОКУСОТ НА НОВАТА ВЛАДА"
"Брендот „Грин машинс“ на велешки „Брако“ препознаен квалитет во светот"
"Живко Мукаетов: Треба да водиме многу повеќе грижа за нашето здравје и здравјето на нашите најмили бидејќи ваквите времиња покажуваат колку е важно тоа"
"Редизајниран веб-порталот на Стопанската комора на Македонија"
"ЕЛЕКТРОНСКО БАНКАРСТВО"
"ТУРИЗМОТ И УГОСТИТЕЛСТВОТО ВЛЕГУВААТ ВО КРИТИЧЕН ПЕРИОД, НЕОПХОДНА Е ПОДОЛГОРОЧНА СИСТЕМСКА ПОДРШКА"
"КИФ СО ЗАЕДНИЧКИ ИНИЦИЈАТИВИ ЗА БОРБА ПРОТИВ КОРОНА КРИЗАТА"
"Со подршка на Хоризонт 2020 создадено е софтверско решение - РОБОТСКА ПЛАТФОРМА ARMAR-6 - асистент на работниците во индустриските погони"
"НЕПРЕКИНАТИ ИНВЕСТИЦИСКИ АКТИВНОСТИ И ВО ВРЕМЕ НА КРИЗА - „МИК“- Свети Николе, членка на Здружението на земјоделството и прехранбената индустрија"


Во соработка со медиумите