të dhënat e kompanisë

Emri i kompanis : ELEM, Elektrani na Makedonija
Adresa : ul. 11 Oktomvri br 9
Qytet : Skopje
Komunë : Centar
Shtet : Republika e Maqedonisë
Telefon : +389(0)2 3149 121, 3149 184, финансии: 3149 193
Faks : +389(0)2 3149 100
Drejtor : Dejan Boshkovski
Pronësi : Shtëtror
Kapitali : Vendor
Madhësi : E madhe
Veprimtari : Prodhimi, transmetimi dhe shpërndarja e energjisë elektrike
Дејност шифра: : 35.1

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara