të dhënat e kompanisë

Emri i kompanis : PEKABESKO
Adresa : SHuto orizari bb s.Kadino Ilinden
Qytet : Skopje
Komunë : Cair
Shtet : Republika e Maqedonisë
Telefon : ++389/ 2/ 2656- 565, 2656-608
Faks : ++389/ 2/ 2650-569
Drejtor : Slobodan Kutrevski
Pronësi : Privat
Kapitali : Vendor
Madhësi : E mesme
Veprimtari : Shumicë e mishit dhe produkteve të mishit
Дејност шифра: : 46.32

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara