Informata themelore

Shoqata e komunikacionit


Duke u nisur nga karakteri i veprimtarise qe i perfshine edhe nga specifikat e cdo veprimtarie individualisht, Shoqata e komunikacionit eshte me perberje heterogjene. Ne suaza te Shoqates problematike adekuate trajtojne keto veprimtari:

1. Komunikacioni tokesor;
2. Komunikacioni hekurudhor;
3. Komunikacioni ujor;
4. Komunikacioni ajror-avio kompanite-sherbimet e aeroportit;
5. Aktivitete shoqeruese dhe ndihmese ne komunikacion;
6. Aktivitete te ndermjetesuesve tjere ne komunikacion-shpedicioni;
7. Komunikacioni postar.

Adresa per kontakt: Oda Ekonomike e Maqedonise rr. Dimitre Cupovski, 13 1000 Shkup
Personi per kontakt: Biljana Peeva-Gjuriq
Tel: (02) 3244034
Faksi:(02) 3244088
Call Qendra: (02) 15015
E-adresa: biljana@mchamber.mk


 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara