Податоци за компанија

Име на компанија : МЛЕКАРА ЗДРАВЈЕ РАДОВО
Адреса : с.Радово 45 / ул.202 бр.1 нас.Гоце Делчев,Скопје
Град : Скопје
Општина : Скопје
Земја : Македонија
Телефон : +389(0)2 3217 541
Факс : +389(0)2 3217 541
Директор : Кристина Камчева-Стојческа
Сопственост : Приватна
Капитал : Домашен
Големина : Мала
Дејност : Преработка на млеко и производство на сирења
Дејност шифра: : 10.51

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права