30.06.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:Закон за угостителска дејност и Закон за туристичка дејност

02.07.2015 (Семинар)
Практична обука на тема:„ЕЛЕКТРОНСКИ ЈАВНИ НАБАВКИ – ЗАДОЛЖИТЕЛНО КОРИСТЕЊЕ“

03.07.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„Законот за градење, електронско поврзување во постапка и најновите упатства и правилници“

03.07.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„Електронска коресподенција, трговски книги и сметководствени документи како доказна сила за даночни цели“

06.07.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„Благајничко работење, благајнички извештај - задолжителна деловна книга и пресметка на дневници за службени патувања во 2015 година“

07.07.2015 (Семинар)
Дводневен семинар:„Управување со залихите - оптимизација на залихите“

09.07.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Задолжителни процедури при инспекциски надзор над примена на Законот за работни односи,прекувремена работа, електронска евиденција на работно време, користење на годишни одмори како последни измени на Законот за работни односи,и о

13.07.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„Правна анализа на работењето на друштвата“

23.07.2015 (Саем)
„Патот на свилата“ - Втор интернационален саем за прехранбена индустрија и „Урумки“ - Интернационален саем за угостителство и кетеринг

01.10.2015 (Форум)
5. ДУНАВСКИ РЕГИОНАЛЕН БИЗНИС-ФОРУМ

07.10.2015 (Бизнис средби)
Бизнис-делегација од Македонија на „MARKETPLACE AUSTRIA FOOD“

15.10.2015 (Бизнис средби)
„Match4Industry“ – бизнис-средби во Турција

ЗДРУЖЕНИЈА

Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права