11.12.2018 (Семинар)
Еднодневна специјалистичка обука на тема: DMFEA Design Failure Mode and Effect Analysis АНАЛИЗА НА РИЗИКОТ И ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД ГРЕШКИТЕ НАПРАВЕНИ ВО ПРОЦЕСОТ И ВО ПРОИЗВОДОТ

11.12.2018 (Форум)
ФОРУМ НА ТЕМА:СТРАТЕШКИ РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ И ЕФЕКТИТЕ НА ДРЖАВНАТА ПОЛИТИКА ЗА НЕГОВА ПОДДРШКА, СКОПЈЕ

12.12.2018 (Семинар)
УПРАВУВАЊЕ СО СТРЕСОТ – СТРЕСОТ КАКО СОЈУЗНИК

13.12.2018 (Семинар)
Дводневен семинар: Мерење на вкупни трошоци од боледување, идентификација на причини за континуирано отсуство од работа – апсентизам

13.12.2018 (Трибина)
Покана за трибина на тема: „Предизвиците на регионалната економска соработка“ со Александар Влаховиќ

17.12.2018 (Семинар)
Откажување на договорот за вработување со отказ од страна на работникот и од страна на работодавачот - дозволеност и забрана на отказ

18.12.2018 (Семинар)
ЕМОЦИОНАЛНА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА (EQ)

20.12.2018 (Семинар)
МОДЕРНИ АНАЛИТИЧКИ ТЕХНИКИ ЗА БИЗНИС АНАЛИЗА

21.12.2018 (Семинар)
КАКО ДА СЕ ГЕНЕРИРААТ КВАЛИТЕТНИ ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ?

24.12.2018 (Семинар)
Еднодневна работилница на тема:ИСПОЛНУВАЊЕ НА ПАРИЧНИТЕ ОБВРСКИ ПОМЕЃУ ПРАВНИТЕ СУБЈЕКТИ И НАЧИНИ ЗА НАПЛАТА НА ПОБАРУВАЊЕ

Актуелно


11.12.2018
Одржан Форум на тема: „СТРАТЕШКИ РАЗВОЈ НА ТУРИЗМОТ И ЕФЕКТИТЕ НА ДРЖАВНАТА ПОЛИТИКА ЗА НЕГОВА ПОДДРШКА“
10.12.2018
ПРЕКРШОЦИ, ПРИВАТИЗАЦИИ, ПЕРСПЕКТИВИ
10.12.2018
ЗА ПОГОЛЕМ ДЕВИЗЕН ПРИЛИВ ОД УГОСТИТЕЛСТВОТО И ТУРИЗМОТ ПОТРЕБНA Е СТРАТЕГИЈА ЗА ТУРИЗАМ
10.12.2018
ПРИДОНЕС ВО ЗАШТИТАТА НА ОКОЛИНАТА ПРИ УПОТРЕБАТА НА ТЕХНИЧКА СТОКА
07.12.2018
ОДРЖАНА СЕДНИЦА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ПРИЛЕП
07.12.2018
БИЗНИС ДЕЛЕГАЦИЈА НА КОМОРСКИОТ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА ЈАПОНИЈА
06.12.2018
ПРОМОЦИЈА И ПРОДАЖБА НА ПРОИЗВОДИ ЗА ШИРОКА ПОТРОШУВАЧКА
06.12.2018
ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА ИЗВОЗНАТА КОНКУРЕНТНОСТ НА МЕТАЛОПРЕРАБОТУВАЧКИОТ, ЕЛЕКТРО И МАШИНСКИОТ СЕКТОР ПРЕКУ ПРОЕКТ ВО РАМКИТЕ НА ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ
06.12.2018
РАЗВОЈОТ НА ТУРИЗМОТ ПРЕКУ ДРЖАВНАТА ПОЛИТИКА ЗА НЕГОВА ПОДДРШКА - ТЕМА НА ФОРУМОТ ВО ОХРИД ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ НА УСАИД: „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА“
05.12.2018
Посета на учениците од СЕПУГС „Арсени Јовков“ и нивно запознавање со улогата на Стопанската комора на Македонија - најголемата, највлијателната и најпочитуванатa бизнис-асоцијација во државата
03.12.2018
ОДРЖАНА ДЕСЕТТАТА СЕДНИЦА НА РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ШТИП - ПРЕЗЕНТИРАНИ МЕРКИТЕ ЗА ДАНОЧНО ПОТТИКНУВАЊЕ ВО СПОРТОТ
03.12.2018
ПРОМОВИРАН БИЗНИС КАТАЛОГОТ НА СОВЕТОТ НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ И ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА ПОВАЖНИТЕ НАСТАНИ И АКТИВНОСТИ В0 2018 ГОДИНА
03.12.2018
СРЕДБА СО УПРАВАТА ЗА ЈАВНИ ПРИХОДИ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО БИТОЛА
30.11.2018
ОДРЖАНИ БИЗНИС ФОРУМ И БИЛАТЕРАЛНИ СРЕДБИ ВО АТИНСКАТА КОМОРА ЗА ТРГОВИЈА И ИНДУСТРИИ
30.11.2018
ОСНОВАНА АСОЦИЈАЦИЈА НА СТРАНСКИ КОМПАНИИ СО ТЕХНОЛОШКИ НАПРЕДНО ПРОИЗВОДСТВО ВО РАМКИТЕ НА СОВЕТОТ НА СТРАНСКИ ИНВЕСТИТОРИ
29.11.2018
РАБОТНА СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ ЗА ЗЕМЈОДЕЛСТВО, ШУМАРСТВО И ВОДОСТОПАНСТВО НИКОЛОВСКИ СО БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА ВО КАВАДАРЦИ
29.11.2018
ДЕЛЕГАЦИЈА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА НА БИЗНИС-ФОРУМ ВО АТИНА
28.11.2018
Работна средба со раководството на ВМРО-ДПМНЕ - РАЗМЕНА НА МИСЛЕЊА ОКОЛУ ЕКОНОМСКИТЕ ПРАШАЊА ОД ЗНАЧЕЊЕ ЗА БИЗНИСОТ
1 / 16

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права