23.04.2014 (Семинар)
МАГАЦИНСКО РАБОТЕЊЕ – ОПТИМИЗАЦИЈА НА ПРОЦЕСОТ НА РАБОТАТА ВО МАГАЦИН

23.04.2014 (Анкета)
ПРАШАЛНИК ЗА ИЗГОТВУВАЊЕ НА СТРАТЕГИЈА ЗА ПОДДРШКА НА МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА И ПРЕТПРИЕМНИШТВО НА ГРАД СКОПЈЕ

24.04.2014 (Саем)
Меѓународен саем за конфекциски машини, машини за везење и нивни додатоци „CLOTHING MACHINERY 2014“

24.04.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар: Имплементација на Законот за финансиска дисциплина“- обврски за засегнатите страни, согледувања и препораки пред негово влегување во сила од 1 мај 2014-

25.04.2014 (Семинар)
"Објавување на слободни работни места, права и обврски кои произлегуваатод работен однос, откажување на договор за вработување и влијанието на измените во чл. 94 од ЗРО при откажување на договорот за вработување од причини на вина од страна на работн

28.04.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар: ,,ЗАКОН ЗА СУПЕРВИЗИЈА НА ОСИГУРУВАЊЕ, ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА СУПЕРВИЗИЈА НА ОСИГУРУВАЊЕ”

29.04.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Нови прописи кои произлегуваат од Законот за архивски материјал”-Уредба и упатство за канцелариско и архивско работење-

08.05.2014 (Семинар)
Советување на тема:„Анализа и управување со пласмани и рани знаци на превенција од создавање на лоши пласмани“

20.05.2014 (Бизнис средби)
Медицина - Сребрена економија - деловни средби во Париз

29.05.2014 (Бизнис средби)
Бесплатни ИТ-средби и Конференција „Дунав ИТ 2014“, Нови Сад

29.05.2014 (Конгрес)
6-ти Меѓународен Металуршки конгрес - „Металургија,материјали,животна средина„

08.06.2014 (Саем)
CICGF - China International Consumer Goods Fair - Central and Eastern European Countries’ Products Expo 2014, Една од најголемите саемски манифестации за стоки за широка потрошувачка во НР Кина

Членки на Здружението

Членови на Здружение на сообраќајот


2 / 4


  Најново издание на Бизнис огласник!


business opportunities chamber economic chamber of macedonia demand offer trade import
export investment стопанска комора на македонија arbitration request club
  понуда побарувачка банка увоз извоз царина сертификат арбитража саем размена
инвестиции бизнис директор стопанство ponuda pobaruvacka
banka uvoz izvoz carina sertifikat arbitraza saem razmena
investicii biznis direktor stopanstvo


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права