Податоци за компанија

Име на компанија : ВИТАЛИА
Адреса : ул 516 бр.10
Град : Скопје
Општина : Гази Баба
Земја : Македонија
Телефон : ++389 2 3217-177
Факс : ++389(02) 3217-176
Директор : Искра Ветаџоковска Муцунска
Сопственост : Приватна
Капитал : Домашен
Големина : Средна
Дејност : Производство на останати прехранбени производи, неспоменати на друго место
Дејност шифра: : 10.89

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права