29.06.2017 (Семинар)
МЕНИЦА И МЕНИЧНИ ДЕЈСТВИЈА

29.06.2017 (Тренинг обука)
Тренинг обука на тема:КРЕИРАЊЕ НА ЕФИКАСЕН СИСТЕМ ЗА ОЦЕНУВАЊЕ И МОТИВИРАЊЕ НА ВРАБОТЕНИТЕ КАКО ВАЖЕН МЕХАНИЗАМ ЗА РАЗВОЈ

04.07.2017 (Инфо сесија)
ИНФО СЕСИЈА НА ТЕМА: ИНФОРМИРАЊЕ НА КОМПАНИИТЕ ЗА ПРИДОБИВКИТЕ И ОБВРСКИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП

05.07.2017 (Семинар)
НАПЛАТА НА СПОРНИ ПОБАРУВАЊА ВО ЈАВНИОТ И ВО ПРИВАТНИОТ СЕКТОР

14.07.2017 (Семинар)
АНТИСТРЕС ТРЕНИНГ ЗА ЕФИКАСНО УПРАВУВАЊЕ СО СТРЕС НА РАБОТНОТО МЕСТО (СТРЕС МЕНАЏМЕНТ СТРАТЕГИИ И ТЕХНИКИ)

17.07.2017 (Форум)
КИНЕСКИ ИНВЕСТИЦИСКИ ФОРУМ 2017 - 17-19.07.2017 ПРАГА, Р.ЧЕШКА

19.09.2017 (Саем)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „FOOD ISTANBUL 2017“

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

20.09.2017 (Саем)
САЕМИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ЕНЕРГЕТИКА И ВОДИ- 20-24.09 БУДВА, ЦРНА ГОРА

22.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ-EEН „ ARCH 2017“ (ГРАДЕЖEН СЕКТОР) на 22 септември 2017 година, во Прага, Република Чешка

27.09.2017 (Бизнис средби)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „ INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL PRODUCTS MEETING 2017 “

28.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ БИЗНИС СРЕДБИ – 28-29 септември 2017 Тирана, Албанија

02.10.2017 (Тренинг обука)
Тренинг-програма со WIFI:МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-МЕНАЏМЕНТ ЗА ПРОМОЦИЈА И НАСТАП НА АВСТРИСКИОТ ПАЗАР

04.10.2017 (Бизнис средби)
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD“- БИЗНИС-СРЕДБА НА АВСТРИСКИ ФИРМИ СО ПРОИЗВОДИТЕЛИ И УВОЗНИЦИ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Актуелно


29.06.2017
ОСИГУРИТЕЛНО-БРОКЕРСКИТЕ ДРУШТВА СЕ СТЕКНАА СО ПРАВО ЗА ДОБИВАЊЕ МЕРОДАВЕН ТЕХНИЧКИ РЕЗУЛТАТ ПО ИЗДАДЕНИ ПОЛИСИ ЗА АВТОМОБИЛСКА ОДГОВОРНОСТ И ЗЕЛЕНА КАРТА
29.06.2017
Групација за противпожарна заштита - ДОНЕСЕНИ МЕРКИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА СОСТОЈБАТА СО ЗАШТИТА ОД ПОЖАРИ
29.06.2017
РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КИЧЕВО ОДРЖА ОБУКА ЗА УСПЕШНО ПОДГОТВУВАЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ ПОНУДИ ПРЕКУ ВОВЕДНИ ЧЕКОРИ ЗА УЧЕСТВО ВО ЕЛЕКТРОНСКИОТ СИСТЕМ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ
28.06.2017
СТОПАНСКИТЕ КОМОРИ НА СРЕДБА СО ЗАМЕНИК НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ВЛАДАТА НА РМ ЗАДОЛЖЕН ЗА ЕКОНОМСКИ ПРАШАЊА И ЗА КООРДИНАЦИЈА СО ЕКОНОМСКИТЕ РЕСОРИ, МИНИСТРИТЕ ЗА ФИНАНСИИ И ТРУД И СОЦИЈАЛНА ПОЛИТИКА ОКОЛУ МИНИМАЛНАТА ПЛАТА
27.06.2017
ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА НА ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА ВО ИНТЕРЕС НА ДРЖАВАТА И НА ТРГОВЦИТЕ - од состанокот на Здружението на трговијата при Стопанската комора на Македонија
27.06.2017
ДЕФИНИРАНИ ЗАЕДНИЧКИ ПЛАНОВИ НА МЕЃУНАРОДНИТЕ БИЗНИС АСОЦИЈАЦИИ ВО ЗЕМЈАВА
27.06.2017
РЕГИОНАЛНО ЕКОНОМСКО ПОВРЗУВАЊЕ - ОЧЕКУВАЊА ОД САМИТОТ ВО ТРСТ
27.06.2017
ОДРЖАНА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ВО ШТИП НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ НА КОМПАНИИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП
23.06.2017
Здружение на градежништвото, индустријата на градежни материјaли и неметалите - НАТРУПАНИТЕ ПРОБЛЕМИ ОД ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА, ИЗНЕСЕНИ ПРЕД МИНИСТЕРОТ СУГАРЕСКИ
23.06.2017
Реализирано предавање на тема: „ДЕЛОВНО ПРЕГОВАРАЊЕ“ ВО РАМКИ НА КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
23.06.2017
ИЗМЕНА НА ГРАЃАНСКИОТ ЗАКОНИК БАРА ЗДРУЖЕНИЕТО НА ОСИГУРУВАЊЕТО
22.06.2017
ОДРЖАНА КОНФЕРЕНЦИЈА НА ТЕМА: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ НА КОМПАНИИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ НА ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП
21.06.2017
Регионална комора со седиште во Битола - ИНФО СЕСИЈА ВО РЕСЕН -РАЗВИВАЊЕ НА ИНВЕСТИЦИСКИ ПРЕДЛОГ-ПРОЕКТИ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ОД ИПАРД ПРОГРАМАТА
21.06.2017
Институциите во поддршка на Клубот на компании за соработка со земјите од Блискиот Исток и МАГРЕБ
20.06.2017
Заменик на претседателот на Владата на Република Македонија, задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори на средба со стопанствениците
16.06.2017
Презентација во Битола – КОУЧИНГ ПРОГРАМА ЗА РАСТ НА БИЗНИСОТ
16.06.2017
Презентација на проектни решенија за чистење на отпадни води, вода за пиење, арсен и вакуум-канализации - МОЖНОСТ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ НА ПРЕЧИСТИТЕЛНИ СТАНИЦИ
16.06.2017
Реализирано предавање на тема: „Најголемите предизвици на современите организации“ во рамки на КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ
1 / 6

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права