23.09.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар:ЗАКОНОТ ЗА ЗАШТИТА И СПАСУВАЊЕ И ЗАКОН ЗА ПОЖАРНИКАРСТВО

24.09.2014 (Саем)
MARMOMACC - 2014 - 49. Меѓународен саем за мермер, машини за обработка на камен во градежништво, дизајн и технологија(24 - 27 септември 2014 година, Верона, Италија)

25.09.2014 (Семинар)
„СОВРЕМЕНИ ТОЛКУВАЊА НА ЗАКОНОТ ЗА АКЦИЗИТЕ СО ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА ЛЕГИСЛАТИВАТА И НАЈНОВИТЕ ИЗМЕНИ НА ЗАКОНОТ ЗА ДАНОКОТ НА ДОБИВКА И НЕГОВИ ТОЛКУВАЊА“

27.09.2014 (Саем)
27. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ПРЕРАБОТКА НА ДРВО И 17. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА МЕБЕЛ „INTERMOB 2014“

30.09.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар:„Управување со инвестициските ризици во осигурителните компании“

30.09.2014 (Семинар)
„ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ДАНОКОТ НА ДОДАДЕНА ВРЕДНОСТ, ПОДЗАКОНСКИТЕ АКТИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНОТ И ПРОЦЕСНИТЕ ДЕЈСТВИЈА ВО ПОСТАПКА”

01.10.2014 (Семинар)
Обука за подготовка и аплицирање на Европски проекти и Запознавање со новите Европски програми 2014-2020 достапни за компаниите - ХОРИЗОНТ 2020 И КОСМЕ И МОЖНОСТИТЕ ЗА УЧЕСТВО И ПОДГОТОВКА НА ЕВРОПСКИ ФИНАНСИРАНИ ПРОЕКТИ

02.10.2014 (Семинар)
Еднодневен семинар: „Како Ве анализира банката?“

02.10.2014 (Семинар)
Дводневен семинар: Проценка на ризик и одлуки за кредитирање на МСП

06.10.2014 (Семинар)
Институтот за стандардизација на Република Македонија (ИСРМ) организира обука за стандардот ISO 9001

14.10.2014 (Саем)
МЕЃУНАРОДНИ САЕМИ ЗА: ЗЕМЈОДЕЛСТВО, СЕМЕ, САДЕН МАТЕРИЈАЛ И МЛЕЧНА ИНДУСТРИЈА „BURSA AGRICULTURE 2014“ И ЗА СТОЧАРСТВО И ОПРЕМА ЗА СТОЧАРСТВО „BURSA STOCK BREEDING AND EQUIPMENT FAIR 2014“

15.10.2014 (Саем)
„116th China Import and Export Fair - Canton Fair 2014“, НАЈГОЛЕМА САЕМСКА МАНИФЕСТАЦИЈА ВО НР КИНА

18.10.2014 (Конференција)
4-та Меѓународна конференција за економија, што ќе се одржи од 18 до 20 октомври 2014 година во хотелот „Ака Антедон“ - Анталија

19.10.2014 (Саем)
Меѓународен саем за храна „СИАЛ 2014“ 19 до 23 октомври 2014 година во Париз, Франција

29.10.2014 (Саем)
Меѓународен саем за опрема и производи кои се користат во земјоделството, хортикултурата, винарството и сточарството „ИНДАГРА“

11.11.2014 (Форум)
Меѓународен деловен форум за земјите од Југоисточна Европа „ЈИЕ: Средби во Помурје 2014 година“

12.11.2014 (Саем)
Меѓународен саем за медицина МЕДИКА 12-14.ноември 2014 Диселдорф, Германија

04.12.2014 (Саем)
Меѓународен Саем за пластика PLAST EURASIA ISTANBUL 2014, 4-ти до 6-ти декември 2014 година, Истанбул

04.12.2014 (Саем)
13. Меѓународен саем за обработка на метал, заварување „BURSA METAL PROCESSING TECHNOLOGIES FAIR“;

Членки на Здружението

Членови на Здружение на сообраќајот


2 / 4

Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права