të dhënat e kompanisë

Emri i kompanis : GRANIT AD
Adresa : Dimitrija Cupovski 8
Qytet : Skopje
Komunë : Centar
Shtet : Republika e Maqedonisë
Telefon : ++389(0)2 3218 703
Faks : ++389(0)2 3217 976
Drejtor : Strasho Milkovski
Pronësi : Privat
Kapitali : Vendor
Madhësi : E madhe
Veprimtari : Demolition dhe përgatitja faqe
Дејност шифра: : 43.1

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara