ЕДЕН РЕГИОН
ЕДНА ЕКОНОМИЈА
Стопанска комора на Македонија - најбројната бизнис асоцијација во регионот
Актуелно ПРВИ ОФИЦИЈАЛНИ МАКЕДОНСКО-ЈАПОНСКИ БИЗНИС СРЕДБИ
Актуелно „РАДЕ КОНЧАР СЕРВИС И РЕЦ“ И „РАДЕ КОНЧАР - ТЕП “ ДОМАЌИНИ НА ЈАПОНСКАТА БИЗНИС ДЕЛЕГАЦИЈА
Актуелно СЛОВЕНЕЧКА ДЕЛЕГАЦИЈА ВО ОФИЦИЈАЛНА ПОСЕТА НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
Нови прописи ПРОПИСИ И ИЗВЕСТУВАЊА ОБЈАВЕНИ НА ЕДИНСТВЕНИОТ НАЦИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНСКИ РЕГИСТАР НА ПРОПИСИ (ЕНЕР) ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА ПРОЦЕСОТ ЗА ПОДГОТОВКА НА ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ЕЛЕКТРОНСКИТЕ КОМУНИКАЦИИ
Тренинг обука, 17.06.2019
Покана за отпочнување на Пилот обуки за проектирање и инсталирање на сончеви термални колекторски и фотоволтаични системи за работници и инженери
Презентација, 18.06.2019
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА БРИТАНСКА ПРОГРАМА ЗА МАСТЕР СТУДИИ
Бизнис средби, 18.06.2019
БИЗНИС ФОРУМ И БИЛАТЕРАЛАНИ СРЕДБИ МЕЃУ МАКЕДОНСКИ И СЛОВАЧКИ КОМПАНИИ
Семинар, 18.06.2019
ЕФИКАСНА ОРГАНИЗАЦИЈА И НАЧЕЛА НА КАНЦЕЛАРИСКО И АРХИВСКО РАБОТЕЊЕ, ВО НАСОКА НА ВОДЕЊЕ ДЕЛОВОДНИК, УПРАВУВАЊЕ СО СПИСИТЕ И АКТИТЕ
Семинар, 19.06.2019
НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА MICROSOFT EXCEL
Семинар, 19.06.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ
Бизнис средби, 19.06.2019
Co-Matching билатерални средби, 19 и 20 јуни 2019 година во Коаџели, Турција
Семинар, 21.06.2019
KAIZEN – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ
Семинар, 21.06.2019
ПРАВА И ОБВРСКИ НА РАБОТНИКОТ И РАБОТОДАВАЧОТ ОД РАБОТЕН ОДНОС И ОСНОВИ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Семинар, 24.06.2019
ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА ГОТОВИНСКИ ПЛАЌАЊА И ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ
Семинар, 25.06.2019
НОВИНИ ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА НИЗ ПРИЗМА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРЕКРШОЦИТЕ
Тренинг обука, 25.06.2019
РАЗВИВАЊЕ КОМПЕТЕНЦИИ И ЗНАЕЊА ПОТРЕБНИ ЗА ВОДЕЊЕ НА СИТЕ ПРОЦЕСИ ВО СОГЛАСНОСТ СО БАРАЊАТА ЕВРОПСКА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА
Семинар, 26.06.2019
ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА – ПОДОБРУВАЊЕ НА КОМПАНИСКАТА ЕФИКАСНОСТ
Семинар, 28.06.2019
ОСНОВИ НА GOOGLE ADS
Успешни приказни Форбс: Сопственикот на Амазон прв милијардер со богаство над 100 милијарди долари
Тренинг обука, 17.06.2019
Покана за отпочнување на Пилот обуки за проектирање и инсталирање на сончеви термални колекторски и фотоволтаични системи за работници и инженери
Презентација, 18.06.2019
ПРЕЗЕНТАЦИЈА НА БРИТАНСКА ПРОГРАМА ЗА МАСТЕР СТУДИИ
Бизнис средби, 18.06.2019
БИЗНИС ФОРУМ И БИЛАТЕРАЛАНИ СРЕДБИ МЕЃУ МАКЕДОНСКИ И СЛОВАЧКИ КОМПАНИИ
Семинар, 18.06.2019
ЕФИКАСНА ОРГАНИЗАЦИЈА И НАЧЕЛА НА КАНЦЕЛАРИСКО И АРХИВСКО РАБОТЕЊЕ, ВО НАСОКА НА ВОДЕЊЕ ДЕЛОВОДНИК, УПРАВУВАЊЕ СО СПИСИТЕ И АКТИТЕ
Семинар, 19.06.2019
НАПРЕДНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА MICROSOFT EXCEL
Семинар, 19.06.2019
ПРАВЕН ТРЕТМАН НА ДОВЕРИТЕЛИТЕ ВО СТЕЧАЈНАТА ПОСТАПКА - ДОВЕРИТЕЛИ СО ПАРИЧНИ ПОБАРУВАЊА, ИЗЛАЧНИ И РАЗЛАЧНИ ДОВЕРИТЕЛИ
Бизнис средби, 19.06.2019
Co-Matching билатерални средби, 19 и 20 јуни 2019 година во Коаџели, Турција
Семинар, 21.06.2019
KAIZEN – ОСНОВНИ ПРИНЦИПИ
Семинар, 21.06.2019
ПРАВА И ОБВРСКИ НА РАБОТНИКОТ И РАБОТОДАВАЧОТ ОД РАБОТЕН ОДНОС И ОСНОВИ ЗА ОТКАЗ НА ДОГОВОР ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
Семинар, 24.06.2019
ИЗМЕНИ ВО ЗАКОНОТ ЗА РЕГИСТРИРАЊЕ НА ГОТОВИНСКИ ПЛАЌАЊА И ЗАКОН ЗА СПРЕЧУВАЊЕ ПЕРЕЊЕ ПАРИ И ФИНАНСИРАЊЕ НА ТЕРОРИЗАМ
Семинар, 25.06.2019
НОВИНИ ВО ПРЕКРШОЧНАТА ПОСТАПКА НИЗ ПРИЗМА НА НОВИОТ ЗАКОН ЗА ПРЕКРШОЦИТЕ
Тренинг обука, 25.06.2019
РАЗВИВАЊЕ КОМПЕТЕНЦИИ И ЗНАЕЊА ПОТРЕБНИ ЗА ВОДЕЊЕ НА СИТЕ ПРОЦЕСИ ВО СОГЛАСНОСТ СО БАРАЊАТА ЕВРОПСКА РЕГУЛАТИВА ЗА ЗАШТИТА
Семинар, 26.06.2019
ПЕРСОНАЛНА АСИСТЕНЦИЈА – ПОДОБРУВАЊЕ НА КОМПАНИСКАТА ЕФИКАСНОСТ
Семинар, 28.06.2019
ОСНОВИ НА GOOGLE ADS
ЈАПОНСКИ БИЗНИСМЕНИ ВО ПОСЕТА НА ...
„РАДЕ КОНЧАР СЕРВИС И РЕЦ“ И „РАД ...
ВО КИЧЕВО ДЕНЕС НА ВОЗВРАТЕНА СРЕ ...
ПРВИ ОФИЦИЈАЛНИ МАКЕДОНСКО-ЈАПОНС ...
СЛОВЕНЕЧКА ДЕЛЕГАЦИЈА ВО ОФИЦИЈАЛ ...
ОГЛАСЕНИ ПРВИТЕ 35 MW ОД ПРЕДВИДЕ ...
СЕКОЈ ЗАСЛУЖУВА БЕЗБЕДНА ХРАНА ...
РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО ...
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИ ...
ЕВРОПСКА МЛАДИНСКА КАРТИЧКА И ЗА ...
ЗГОЛЕМЕН ОБЕМ НА ДОГОВОРЕНИТЕ ГРА ...
ПРОМОВИРАН ИЗВЕШТАЈОТ НА ОЕЦД ЗА ...
ТРИБИНА: „ПРЕДИЗВИЦИ ЗА ПОДОБРУВА ...
ПОДДРШКА НА ИНОВАЦИИТЕ ЗА ЈАКНЕЊЕ ...
БЕЗ НАСЛОВ, НО СО ПОВОД – 1 000 ...
ПРОМОВИРАНА ЈАПОНСКА МЕНАЏМЕНТ ПР ...
МЕЃУНАРОДНА СОРАБОТКА ЗА КВАЛИТЕТ ...
Новиот автопат Миладиновци-Штип п ...
ГОЛЕМ ХУМАНИТАРЕН ГУРМАНСКИ ПИКНИ ...
Преку ИПАРД 2 програмата нови 10 ...
Ангеловска-Бежоска: Финансиските ...
ИЗМЕНИ И ДОПОЛНУВАЊА ВО ЗАКОНИТЕ ...
СПРЕЧУВАЊЕ НА КОРУПЦИЈАТА И ПОЛИТ ...
Попоски: Поприфатливи цени на оси ...
РАБОТНА СРЕДБА НА АСОЦИЈАЦИЈАТА Н ...
СЛОВЕНИЈА ГОЛЕМ ПОДРЖУВАЧ НА РЕПУ ...
КВАЛИТЕТНА АРМАТУРА КАКО ПРЕДУСЛО ...
ВИДЕО ЗАПИСИ ЗА ЦАРИНСКОТО РАБОТЕ ...
ПРОБЛЕМИ НА МАЛИТЕ ХИДРОЕЛЕКТРАНИ ...
КАКО КОНЕЧНО ДО ВИСОК И ОДРЖЛИВ Е ...
ОСТВАРУВАЊЕ НА ЦЕЛИТЕ ЗА ЕНЕРГЕТС ...
Атанасов: Поедноставни процедурит ...
МЗШВ: Се укинува забраната за уво ...
РЕГИОНАЛНА СОРАБОТКА И ДИЈАЛОГОТ ...
АЗЕСКИ И ГОЛУБОВИЌ ВО КАНЦЕЛАРИЈА ...
РЕГИОНАЛНИ ПРОИЗВОДИ И ИНСТИТУЦИИ ...
БИЗНИС ФОРУМ И ДЕЛОВНИ СРЕДБИ ПОМ ...
Конференција: Енергијата да се на ...
РАБОТНА СРЕДБА ЗА ПРОМОЦИЈА НА СА ...
РАБОТНА СРЕДБА АЗЕСКИ-МАРТЕНС ...

Услуги на Комората