të dhënat e kompanisë

Emri i kompanis : FENI INDUSTRI
Adresa : s. Vozarci, p.f. 53
Qytet : Kavadarci
Komunë : Kavadarci
Shtet : Republika e Maqedonisë
Telefon : +389(0)43 410 434
Faks : +389(0)43 414 853
Drejtor : Konstantinos Daskalakis
Pronësi : Privat
Kapitali : I huaj
Madhësi : E madhe
Veprimtari : Prodhimi i gizës dhe çelikut Ferroalloys
Дејност шифра: : 24.1

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara