29.03.2017 (Настан)
ПРАВА И ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНОТ ЗА ДАНОЧНА И ЦАРИНСКА ПОЛИТИКА

29.03.2017 (Семинар)
Бесплатни обуки во организација на Центарот за едукација и развој на човечки ресурси

30.03.2017 (Семинар)
Дводневен семинар на тема:РИЗИЦИ ВО ИТ-РАБОТЕЊЕТО

31.03.2017 (Бизнис средби)
БИЗНИС СРЕДБИ „READY2GO" ВО САД, КАНАДА, ЧИЛЕ, КАМЕРУН И ИНДИЈА

02.04.2017 (Конференција)
"ГОДИШЕН ИНВЕСТИЦИСКИ СОБИР"- Тема: Меѓународните инвестиции и конкуренцијата,2-4.4.2017- ДУБАИ, УАЕ

05.04.2017 (Настан)
ИНФО-СЕСИЈА НА ТЕМА: ПРАВА И ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНСКИТЕ ОДРЕДБИ ОД ОБЛАСТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И УРБАНИЗМОТ

06.04.2017 (Бизнис средби)
Бизнис-средби „INDUSTRYMATCHMAKING – IMM 2017“ 6 април 2017 година, Софија, Република Бугарија

06.04.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар:ДИГИТАЛНА ТРАНФОРМАЦИЈА - СЕГАШНОСТ И ИДНИНА

10.04.2017 (Тренинг обука)
Дводневна обука на тема: УПРАВУВАЊЕ СО МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА

11.04.2017 (Форум)
ФОРУМ СО РАБОТОДАВАЧИ и АВРМ - Битола

11.04.2017 (Тренинг обука)
ПОДОБРУВАЊЕ НА ПЕРФОРМАНСИТЕ КАЈ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ПРОДАЖБА

12.04.2017 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Building Europe 2017“ - (градежен и енергетски сектор)

20.04.2017 (Тренинг обука)
„МЕНАЏЕРСКИ ВЕШТИНИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ“

20.04.2017 (Саем)
22. Саем за екологија и 43. Саем за прехрана- 20 – 23 април 2017 Будва, Р. Црна Гора

20.04.2017 (Бизнис средби)
Билатерални средби меѓу македонски и турски компании- 20.04.2017, Скопје

24.04.2017 (Бизнис средби)
„Global Business & Markets“ 24-28 април 2017 година во Хановер, Германија

28.04.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: ИТ-РЕВИЗИЈА

05.05.2017 (Настан)
ПРАВА И ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНСКИТЕ ОДРЕДБИ ОД ОБЛАСТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И УРБАНИЗМОТ

09.05.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „ИКТ пролет во Европа 2017" 9-10 мај 2017 година во Луксембург

15.05.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „ AgroB2B@NSFair " на 15 мај 2017, во Нови Сад, Србија

17.05.2017 (Бизнис средби)
Конференција и меѓународни деловни средби „THE FUTURE OF BUILDING“

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Актуелно


27.03.2017
Бизнис Форум на тема: „МАКЕДОНИЈА – МЕКСИКО – БИЗНИС-МОЖНОСТИ И ЗАЈАКНУВАЊЕ НА БИЛАТЕРАЛНАТА СОРАБОТКА“
24.03.2017
Регионалните комори со седиште во Кичево и во Велес организираа деловни средби меѓу компаниите од двата региона - ВОСПОСТАВЕНА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ФИРМИТЕ
24.03.2017
ОДРЖАН СОСТАНОК НА ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ЕБОР И ЗДРУЖЕНИЕТО НА БАНКАРСТВОТО
22.03.2017
ПРОЕКТОТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА ВО МАКЕДОНИЈА“ - ПРВАТА ИНФОРМАТИВНА СЕСИЈА ЗАПОЧНА ВО ВЕЛЕС
21.03.2017
СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ПРОДОЛЖУВА СО РЕАЛИЗАЦИЈА НА БЕСПЛАТНИТЕ СЕМИНАРИ ЗА МЕДИЈАЦИЈАТА КАКО ЕФИКАСЕН НАЧИН НА РЕШАВАЊЕ НА СПОРОВИТЕ ВО СКОПЈЕ
21.03.2017
ЕФЕКТИТЕ НА ИЗМЕНИТЕ ВОВЕДЕНИ СО НОВИОТ ЗАКОН ЗА НОТАРИЈАТОТ И НОВИОТ ЗАКОН ЗА ИЗВРШУВАЊЕ ВРЗ РАБОТЕЊЕТО НА ДЕЛОВНИТЕ СУБЈЕКТИ ОД СЕКТОРОТ ТРГОВИЈА
20.03.2017
ДЕЛЕГАЦИЈА ОД ПРИЛЕП ВО РАБОТНА ПОСЕТА НА ПОДРАЧНАТА СТОПАНСКА КОМОРА НА БАЊА ЛУКА, РЕПУБЛИКА СРПСКА
20.03.2017
Одржана бесплатна презентација на словенечката фирма „EPPS - Elektronsko Pismo Pošte Slovenije“ - МОЖНОСТИ ЗА ДЕЛОВНА СОРАБОТКА СО ИНСТИТУЦИИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА
20.03.2017
ПРОЕКТОТ НА УСАИД „ПАРТНЕРСТВО ЗА ПОДОБРА БИЗНИС РЕГУЛАТИВА ВО МАКЕДОНИЈА“ ЗАПОЧНУВА СЕРИЈА ИНФОРМАТИВНИ НАСТАНИ
17.03.2017
КЛУБОТ НА МЕНАЏЕРИ-ПРЕТПРИЕМАЧИ продолжува со редовните активности, одржано предавање на тема: „МЕНАЏИРАЊЕ НА ТИМОВИ“
16.03.2017
ОДРЖАНА ТРКАЛЕЗНА МАСА НА ТЕМА: СИГУРНОСТ ВО СНАБДУВАЊЕТО СО СТОКИ И НАФТЕНИ ДЕРИВАТИ - МОЖНОСТИ И АЛТЕРНАТИВИ
15.03.2017
ИЗБРАНО НОВО РАКОВОДСТВО НА АСОЦИЈАЦИЈАТА НА ОСИГУРИТЕЛНО-БРОКЕРСКИ ДРУШТВА
14.03.2017
ОТВОРЕН ЧЕТВРТИОТ ЈАВЕН ПОВИК ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СРЕДСТВА ОД ФОНДОТ ЗА ИНОВАЦИИ И ТЕХНОЛОШКИ РАЗВОЈ
13.03.2017
НАЈАВА НА ТРКАЛЕЗНАТА МАСА: СИГУРНОСТ ВО СНАБДУВАЊЕТО СО СТОКИ И НАФТЕНИ ДЕРИВАТИ - МОЖНОСТИ И АЛТЕРНАТИВИ
13.03.2017
РАБОТЕН СОСТАНОК НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА СО АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА ИТАЛИЈА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА
09.03.2017
ОДРЖАН СЕМИНАР ЗА УТВРДУВАЊЕ И НАПЛАТА НА ЛОКАЛНИТЕ ДАНОЦИ, ТАКСИ И ДРУГИ НАДОМЕСТОЦИ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА ДАНОЦИТЕ НА ИМОТ
09.03.2017
ПОДЗАКОНСКИТЕ АКТИ ЗА ТАРИФА ЗА ВОДНА УСЛУГА И НА РЕГУЛАТОРНАТА ТАРИФА ЗА ВОДНА УСЛУГА, предмет на расправа на Групацијата за водовод и канализација
08.03.2017
Регионална комора со седиште во Прилеп - ПРОМОЦИЈА НА КОМПАНИЈАТА „РОЈТЕМ“ ОД ПРИЛЕП
1 / 4

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права