të dhënat e kompanisë

Emri i kompanis : SEMOS DOO Drushtvo za kompjuterski inzinering
Adresa : K.J. Pitu TC Skopjanka. 1 kat
Qytet : Skopje
Komunë : Aerodrom
Shtet : Republika e Maqedonisë
Telefon : +389(0)2 2465 900
Faks : +389(0)2 2465 900
Drejtor : Gerasim Vanchev
Pronësi : Privat
Kapitali : Vendor
Madhësi : E vogël
Veprimtari : Programim kompjuteri, konsulence dhe të ngjashme
Дејност шифра: : 62.0

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara