Понуда/Побарувачка

Опис

Групи на земји


Област на соработка


Клучни зборови
 Назив
До

24.10.2018

04.09.2018

20.08.2018

23.10.2018

21.09.2018

21.09.2018
Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Игор Тасевски
Тел: ++ 389 2 3244066 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: igor@mchamber.mk

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права