të dhënat e kompanisë

Emri i kompanis : KOZUVCANKA
Adresa : Strasho Pindzur 82
Qytet : Kavadarci
Komunë : Kavadarci
Shtet : Republika e Maqedonisë
Telefon : +389(0)43 420 975, (0)70 239 421
Faks : +389(0)43 420 975
Drejtor : Mitko Janchev
Pronësi : Privat
Kapitali : Vendor
Madhësi : E vogël
Veprimtari : Prodhimi i pijeve të buta; prodhimi i ujrat minerale dhe ujrat e tjera shishe
Дејност шифра: : 11.07

 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara