Informata themelore

Shoqata e industrisë së letrës dhe celulozës,industrisë grafike dhe veprimtarisë botuese


Shoqata e industrise se letres dhe industrise grafike dhe celulozes iperfshin ndermarrjet nga veprimtarite:

 

           -Prodhim te celulozes,letres dhe prodhimit te letres,

           -Veprimtaria botuese,botim dhe incizim  dhe reproduksion i mediumeve te incizuara.

Rreth 50 ndermarrje,reprezente ne keto veprimtari jane anetare aktive te Shoqates se industrise se letres dhe celulozes,industrise grafike dhe veprimtarise botuese.

Kjo industri ne Republiken e Maqedonise shenon trend te rritjes dhe  e njejta mund te t’i prodhoje gati te gjitha llojet e prodhimeve grafike dhe prodhimeve te letres.

Numer i madh i ndermarrjeve me shume jane te orientuar ndaj prodhimit te ambalazhit,me te cilen potencohet lidhja ne mes kesaj industrie me te gjitha deget perpunuese industriale.

Ne seancen konstituive te Shoqates,shkurt,2005,jane zgjedhur kryetari i Shoqates,z.Sllobodan Mucunski,drej,. i Komuna SHA-Shkup.

 

Kontakt adresa:

Oda ekonomike e Maqedonise

rr.Dimitrie Cupovski,13

1000 Shkup

 

Personi per kontakt:

Zorica Meshkova

Tel: (02) 3244019 Faks:(02) 3244088
Call Qendra : (02) 15015
Edresa: zorica@ic.mchamber.org.mk

 

 


 

Anetari i shkelqyer mbrojtes

Mbrojtes Anetaret Premium

Anetaret mbrojtes

Argjend anetaret mbrojtes

Partneret

Institucionet e shtetit

Institucionet nderkombetare

@2008 Oda Ekonomike e Maqedonisë, të gjitha të drejtat e rezervuara