Податоци за компанија

Име на компанија : МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ
Адреса : Кеј 13 Ноември 6
Град : Скопје
Општина : Центар
Земја : Македонија
Телефон : +389(0)2 3100 200; 3242 286
Факс : +389(0)2 3100 300; 3232 120
Директор : Никола Љушев
Сопственост : Државна
Капитал : Домашен
Големина : Голема
Дејност : Телекомуникации
Дејност шифра: : 61

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права