02.04.2015 (Семинар)
„Закон за прекршоци во делот на правните институти потребни за изрекување на опомена, полесни прекршочни санкции , времено одлагање од извршување на глоба, сукцесивно извршување на глоба, правила за одмерување на санкција и Закон за работни однос

03.04.2015 (Семинар)
„Благајничко работење, НАЈНОВИ измени на Законот за пресметка на хонорари и надоместоци на физички лица по договори и платен промет со странство“

07.04.2015 (Бизнис средби)
Бизнис средби во Тирана, Р. Албанија

07.04.2015 (Семинар)
„ ВЕШТИНИ ЗА ВОДЕЊЕ УСПЕШНА НАБАВКА ВО ВАШАТА КОМПАНИЈА“

08.04.2015 (Семинар)
„ЗАКОНОТ ЗА ГРАДЕЊЕ, МЕЃУНАРОДНИОТ СМЕТКОВОДСТВЕН СТАНДАРД 11 И ДОГОВОРИ ЗА ИЗГРАДБА”

09.04.2015 (Саем)
МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА СОЛАРНА ЕНЕРГИЈА И ТЕХНОЛОГИИ

15.04.2015 (Саем)
„117th China Import and Export Fair - Canton Fair 2015“

16.04.2015 (Конференција)
XXII Меѓународна научно-техничка конференција "Леарство 2015, 16 и 17 април 2015 година во Плевен, Р.Бугарија

22.04.2015 (Саем)
„Renexpo® Western Balkans“-Mеѓународен саем и конференција

23.04.2015 (Семинар)
Советување на тема:„Стратешки однос на компаниите и банките“

27.04.2015 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби и софтвер денови во Виена – Иднината на дигиталниот бизнис

06.06.2015 (Настан)
MЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ВО ТЕХЕРАН

ЗДРУЖЕНИЈА

Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права