29.03.2017 (Настан)
ПРАВА И ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНОТ ЗА ДАНОЧНА И ЦАРИНСКА ПОЛИТИКА

29.03.2017 (Семинар)
Бесплатни обуки во организација на Центарот за едукација и развој на човечки ресурси

30.03.2017 (Семинар)
Дводневен семинар на тема:РИЗИЦИ ВО ИТ-РАБОТЕЊЕТО

31.03.2017 (Бизнис средби)
БИЗНИС СРЕДБИ „READY2GO" ВО САД, КАНАДА, ЧИЛЕ, КАМЕРУН И ИНДИЈА

02.04.2017 (Конференција)
"ГОДИШЕН ИНВЕСТИЦИСКИ СОБИР"- Тема: Меѓународните инвестиции и конкуренцијата,2-4.4.2017- ДУБАИ, УАЕ

05.04.2017 (Настан)
ИНФО-СЕСИЈА НА ТЕМА: ПРАВА И ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНСКИТЕ ОДРЕДБИ ОД ОБЛАСТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И УРБАНИЗМОТ

06.04.2017 (Бизнис средби)
Бизнис-средби „INDUSTRYMATCHMAKING – IMM 2017“ 6 април 2017 година, Софија, Република Бугарија

06.04.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар:ДИГИТАЛНА ТРАНФОРМАЦИЈА - СЕГАШНОСТ И ИДНИНА

10.04.2017 (Тренинг обука)
Дводневна обука на тема: УПРАВУВАЊЕ СО МАЛИ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА

11.04.2017 (Форум)
ФОРУМ СО РАБОТОДАВАЧИ и АВРМ - Битола

11.04.2017 (Тренинг обука)
ПОДОБРУВАЊЕ НА ПЕРФОРМАНСИТЕ КАЈ ВРАБОТЕНИТЕ ВО ПРОДАЖБА

12.04.2017 (Бизнис средби)
Меѓународни деловни средби „Building Europe 2017“ - (градежен и енергетски сектор)

20.04.2017 (Тренинг обука)
„МЕНАЏЕРСКИ ВЕШТИНИ ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ“

20.04.2017 (Саем)
22. Саем за екологија и 43. Саем за прехрана- 20 – 23 април 2017 Будва, Р. Црна Гора

20.04.2017 (Бизнис средби)
Билатерални средби меѓу македонски и турски компании- 20.04.2017, Скопје

24.04.2017 (Бизнис средби)
„Global Business & Markets“ 24-28 април 2017 година во Хановер, Германија

28.04.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар: ИТ-РЕВИЗИЈА

05.05.2017 (Настан)
ПРАВА И ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНСКИТЕ ОДРЕДБИ ОД ОБЛАСТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И УРБАНИЗМОТ

09.05.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „ИКТ пролет во Европа 2017" 9-10 мај 2017 година во Луксембург

15.05.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „ AgroB2B@NSFair " на 15 мај 2017, во Нови Сад, Србија

17.05.2017 (Бизнис средби)
Конференција и меѓународни деловни средби „THE FUTURE OF BUILDING“

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Членки

Листа на членови на Клубот за соработка со земјите од Блиски Исток и Магреб

 • ЕМО Охрид, ул Димитрие Чуповски бр. 11 , Скопје
 • Зегин, ул. Народен фронт 5-3/1 , Скопје
 • Европа АД, ул. 808 бр 8, Скопје
 • Металец-Прилеп, ул. Александар Македонски бр. 2/11, Прилеп
 • Бетон, ул. Јуриј Гагарин бр.15, Скопје
 • Македонија инвест, ул. Салвадор Аљеиде бр. 34, Скопје
 • Раде Кончар-сервис, ул. Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Макстил, ул. 16 Македонска Бригада бр. 18, Скопје
 • Биос, ул. Раде Јовчевски Корчагин бр.31, Скопје
 • Раде Кончар-контактори и релеи, ул. Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Даути, ул. Џон Кенеди бб, Скопје
 • Макфлуид, ул. Финска бр.37, Скопје
 • Билјана инженеринг, с. Злокуќани бб, Злокуќани
 • Алкалоид , Булевар Александар Македонски  бб, Скопје
 • Слободапром, ул. Стив Наумов бр.116, Охрид
 • Шипат-Ко, с. Лескоец, С. Лескоец,  Охрид
 • Македонија Проект, ул. 27 Март бр. 5, Скопје
 • МЗТ Леарница, ул. Перо Наков бб, Скопје
 • Југоекспорт-Стил, Кеј 13 Ноември 2/6-22, Скопје
 • Лозар Пелистерка, Булевар Кочо Рацин бр. 97, Скопје
 • Милка Кировска, Скопје
 • МЗТ Комерц Нова, Булевар Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Леснина Инженеринг, Булевар Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Д.С. Конструктион Куманово, ул. Железничка б.б., Куманово
 • ДПСП Кончар Заварување ДООЕЛ, Ул 3-та Македонска Бригада, Скопје
 • АДГ "МАВРОВО", , Скопје
 • ВеВе гроуп ДООЕЛ , , Скопје
 • Родопи Коттон, Битола
 • КП МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ, Мајаковски 12,  лок. 2, Скопје
 • ДЕРМА ДОО, Г.Константиновиќ 60  , Скопје
 • ФИЛИП II, Скопје
 • СЕМОС, Скопје
 • АГРОБАР, Виница


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Сања Николова
Тел: ++ 389 2 3244091 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: sanja@mchamber.mk

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права