26.05.2015 (Презентација)
Бесплатна презентација на „ДЕСПРЕД ПЛЦ.“, компанија за шпедиција од Р. Бугарија

27.05.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар:Закон за инспекциски надзор и Закон за Државен пазарен инспекторат

29.05.2015 (Бизнис средби)
Меѓународен саем за франшиза, финансиски и консултантски услуги – FEC и деловни средби, 29 мај 2015 година, во Опатија, Хрватска

03.06.2015 (Тренинг обука)
Подготовка на компаниите за аплицирање за европските програми „ХОРИЗОНТ 2020“ и „КОСМЕ 2014-2020“

04.06.2015 (Саем)
„SE TEXTILE, FASHION & FAÇON EXPO“ најголемиот Саем за текстил

04.06.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„Управување со текстилниот отпад – Како до успешна практична примена?”

06.06.2015 (Настан)
MЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ВО ТЕХЕРАН

09.06.2015 (Семинар)
Практична обука на тема:„ЕЛЕКТРОНСКИ ЈАВНИ НАБАВКИ – ЗАДОЛЖИТЕЛНО КОРИСТЕЊЕ“

10.06.2015 (Конференција)
„ПАМЕТНО ГРАДЕЊЕ НА ПАМЕТНИ ГРАДОВИ“ на 10 и 11 јуни 2015 година во Виена, Република Австрија

10.06.2015 (Конгрес)
9-ти Светски коморски конгрес - "КОМОРИТЕ ЗА ГЛОБАЛЕН НАПРЕДОК НА БИЗНИСОТ"

16.06.2015 (Бизнис средби)
Меѓународен саем за вино „Vinexpo International“ и деловни средби 16-17 јуни 2015 година во Бордо, Франција

18.06.2015 (Форум)
Економски форум за земјите од Југоисточна Европа-18 - 19 јуни 2015 година Хотел „Кемпински“, Софија, Република Бугарија

23.07.2015 (Саем)
„Патот на свилата“ - Втор интернационален саем за прехранбена индустрија и „Урумки“ - Интернационален саем за угостителство и кетеринг

ЗДРУЖЕНИЈА

Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Билјана Пеева-Ѓуриќ
Тел: ++ 389 2 3244034 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: biljana@mchamber.mk


Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права