Превземени вести


20.06.2018
Окрупнето земјиште ќе донесе поконкурентно земјоделство (ВИДЕО)
19.06.2018
Компаниите се подготвуваат за примена на новата Општа регулатива за заштита на лични податоци на ЕУ
09.05.2018
Исплатата на субвенциите за тутунот почнува идната недела
24.04.2018
ПРЕВЗЕМЕНО: Четири милиони евра од ЕБОР за енергетска ефикасност во домаќинствата
23.04.2018
НБРМ ги претстави новите полимерни банкноти од 10 и 50 денари
20.04.2018
Пренесено: Дигитализација на Западен Балкан за поголема соработка и економски развој

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права