24.07.2017 (Анкета)
ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА СООДВЕТНО ПРИСПОСОБУВАЊЕ ЗА ЛИЦАТА СО ХЕНДИКЕП

26.07.2017 (Бизнис средби)
Билатерални деловни средби меѓу македонски и турски компании - 26.07.2017 Скопје

26.08.2017 (Форум)
12. AGRI-TRADE“ ФОРУМ меѓу земјите од Централна и Источна Европа и Народна Република Кина -26.08.2017, Горња Радгона,Р.Словенија

06.09.2017 (Семинар)
ПРЕСМЕТКА И ОДАНОЧУВАЊЕ НА НАДОМЕСТОЦИ - ТРОШОЦИ ПОВРЗАНИ СО РАБОТАТА СОГЛАСНО ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА

18.09.2017 (Тренинг обука)
Дводневен тренинг: РАЗВОЈ НА ЛИДЕРСТВО

19.09.2017 (Саем)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „FOOD ISTANBUL 2017“

19.09.2017 (Конгрес)
10. Светски Коморски Конгрес - 19-21.09.2017 Сиднеј, Австралија

20.09.2017 (Саем)
САЕМИ ЗА ГРАДЕЖНИШТВО, ЕНЕРГЕТИКА И ВОДИ- 20-24.09 БУДВА, ЦРНА ГОРА

20.09.2017 (Семинар)
Советување на тема:ПРАВНИ НОРМИ ОД ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ И ЗАКОНОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА ЗА КОИ НАЈЧЕСТО СЕ УТВРДЕНИ НЕПРАВИЛНОСТИ ПРИ ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР

22.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ ДЕЛОВНИ СРЕДБИ-EEН „ ARCH 2017“ (ГРАДЕЖEН СЕКТОР) на 22 септември 2017 година, во Прага, Република Чешка

27.09.2017 (Бизнис средби)
КУПУВАЧКА МИСИЈА И ПОСЕТА НА „ INTERNATIONAL PHARMACEUTICAL PRODUCTS MEETING 2017 “

28.09.2017 (Бизнис средби)
МЕЃУНАРОДНИ БИЗНИС СРЕДБИ – 28-29 септември 2017 Тирана, Албанија

02.10.2017 (Тренинг обука)
Тренинг-програма со WIFI:МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-МЕНАЏМЕНТ ЗА ПРОМОЦИЈА И НАСТАП НА АВСТРИСКИОТ ПАЗАР

03.10.2017 (Семинар)
ВОВЕД ВО ЕТИЧКО ХАКИРАЊЕ

04.10.2017 (Бизнис средби)
„MARKETPLACE AUSTRIA FOOD“- БИЗНИС-СРЕДБА НА АВСТРИСКИ ФИРМИ СО ПРОИЗВОДИТЕЛИ И УВОЗНИЦИ НА ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ОД ЦЕЛИОТ СВЕТ

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

23.11.2017 (Саем)
"24. Интернационален саем во Тирана"- 23-26.11.2017 Тирана, Р. Албанија

Актуелно


24.07.2017
СПРЕЧУВАЊЕ НА НЕЛОЈАЛНАТА КОНКУРЕНЦИЈА И НАМАЛУВАЊЕ НА НЕЛЕГАЛНАТА ТРГОВИЈА ОКОЛУ ПАЗАРИТЕ, ЗА ПОВЕЌЕКРАТЕН ПОЗИТИВЕН ЕФЕКТ ВРЗ ДРЖАВНИОТ БУЏЕТ
19.07.2017
ЕКОНОМСКИТЕ ПЕРСПЕКТИВИ НА ЗАПАДЕН БАЛКАН – ТЕМА ВО РАЗГОВОРИТЕ НА ПРЕТСЕДАВАЧОТ НА ЕВРОПСКИОТ ПАРЛАМЕНТ АНТОНИО ТАЈАНИ СО ПРЕТСЕДАТЕЛИТЕ НА СТОПАНСКИТЕ КОМОРИ ОД РЕГИОНОТ
18.07.2017
Врвна туристичка атракција во Прилеп - ПУШТЕН ВО УПОТРЕБА АКВА ПАРКОТ НА КОМПАНИЈАТА „АКВА ПАРК САЛИДА“ ОД ПРИЛЕП
17.07.2017
ПРЕДЛОГ-НАСОКИ ЗА РАЗВОЈ НА СЕКТОРОТ ЗА ТУРИЗАМ И УГОСТИТЕЛСТВО
17.07.2017
ПРЕД БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА ПРОМОВИРАН ТРЕТИОТ ЈАВЕН ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ СТРАНСКИ ЕКСПЕРТИ ВО МАКЕДОНСКИ КОМПАНИИ
12.07.2017
ВО ТРСТ СЕ КРЕИРААТ МЕРКИТЕ ЗА СОЗДАВАЊЕ ЦВРСТА ЕКОНОМСКА ИНТЕГРАЦИЈА
12.07.2017
БАЛКАНОТ СОЗДАВА ЦВРСТА ЕКОНОМСКА ИНТЕГРАЦИЈА - КОМОРИТЕ ОД РЕГИОНОТ ВО ТРСТ ОТВОРИЈА КАНЦЕЛАРИЈА НА ПОСТОЈНИОТ СЕКРЕТАРИЈАТ НА КИФ
10.07.2017
СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА ИНИЦИРА ИЗМЕНИ НА ЗАКОНОТ ЗА ТРГОВИЈА ВО ОДНОС НА ПРОДАЖБАТА НА АЛКОХОЛНИ ПИЈАЛАЦИ
07.07.2017
РЕАЛИЗИРАНА ТРИ ДНЕВНА ПОСЕТА НА ПАЗАРИТЕ ВО Р. ГРЦИЈА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА ГРУПАЦИЈАТА НА ПАЗАРИ ПРИ СТОПАНСКАТА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА
07.07.2017
СООПШТЕНИЕ: Средба Анѓушев-Жбогар - РЕФОРМИТЕ ВО ФОКУСОТ НА ВЛАДАТА НА ПАТОТ КОН ЕВРО-АТЛАНТСКА ИНТЕГРАЦИЈА
06.07.2017
Олеснување во трговијата меѓу ЦЕФТА земјите - ОЧЕКУВАЊЕ ОД РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОТОКОЛОТ 5
05.07.2017
ИНИЦИЈАТИВИ ЗА ИЗМЕНИ НА ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА ВО ОБЛАСТА НА НАМЕНСКОТО ПРОИЗВОДСТВО И ПРОМЕТОТ
05.07.2017
Одржана првата работна средба на бизнис секторот со претседателот на Владата на Република Македонија и претставниците на економските ресори во Владата – ДИСКУСИЈА ЗА ОТВОРЕНИТЕ ПРАШАЊА КОИ СЕ ОД ИНТЕРЕС ЗА БИЗНИС ЗАЕДНИЦАТА
04.07.2017
Одржана информативна сесија во Велес на тема: ПРИДОБИВКИ И ОБВРСКИ НА КОМПАНИИТЕ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ ЛИЦА СО ХЕНДИКЕП
03.07.2017
ТРКАЛЕЗНА МАСА ЗА ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ СЕКТОР НА ТЕМА: „РАЗВОЈНИ ТРЕНДОВИ ВО ЗЕМЈОДЕЛСКИОТ СЕКТОР ВО ЦЕФТА-РЕГИОНОТ - ОСНОВА ЗА ПОГОЛЕМА КОНКУРЕНТНОСТ НА ПАЗАРОТ НА ЕУ“
29.06.2017
ОСИГУРИТЕЛНО-БРОКЕРСКИТЕ ДРУШТВА СЕ СТЕКНАА СО ПРАВО ЗА ДОБИВАЊЕ МЕРОДАВЕН ТЕХНИЧКИ РЕЗУЛТАТ ПО ИЗДАДЕНИ ПОЛИСИ ЗА АВТОМОБИЛСКА ОДГОВОРНОСТ И ЗЕЛЕНА КАРТА
29.06.2017
Групација за противпожарна заштита - ДОНЕСЕНИ МЕРКИ ЗА ПОДОБРУВАЊЕ НА СОСТОЈБАТА СО ЗАШТИТА ОД ПОЖАРИ
29.06.2017
РЕГИОНАЛНАТА КОМОРА СО СЕДИШТЕ ВО КИЧЕВО ОДРЖА ОБУКА ЗА УСПЕШНО ПОДГОТВУВАЊЕ ЕЛЕКТРОНСКИ ПОНУДИ ПРЕКУ ВОВЕДНИ ЧЕКОРИ ЗА УЧЕСТВО ВО ЕЛЕКТРОНСКИОТ СИСТЕМ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ
1 / 5

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права