04.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: Водење на е-деловодник и негово усогласување со рачно водење на деловодник имплементирајќи ги најновите измени на Законот за архивски материјал

05.05.2017 (Настан)
ПРАВА И ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНСКИТЕ ОДРЕДБИ ОД ОБЛАСТА НА ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И УРБАНИЗМОТ

08.05.2017 (Саем)
„MACH-TECH and INDUSTRY DAYS 2017"- 8-10.05.2017, Будимпешта, Унгарија

09.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:БУЏЕТИРАЊЕ И УПРАВУВАЊЕ СО ТРОШОЦИ ВО ГРАДЕЖНИШТВОТО

09.05.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „ИКТ пролет во Европа 2017" 9-10 мај 2017 година во Луксембург

11.05.2017 (Семинар)
ДЕТЕКТИРАНИ ПОВРЕДИ ПРИ ИНСПЕКЦИСКИ НАДЗОР НА ЕДНОДЕЦЕНИСКИТЕ ИЗМЕНИ НА ОДРЕДБИТЕ НА ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ

15.05.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „ AgroB2B@NSFair " на 15 мај 2017, во Нови Сад, Србија

15.05.2017 (Форум)
БИЗНИС ФОРУМ: МАКЕДОНИЈА – ВЕЛИКА БРИТАНИЈА,15 МАЈ 2017, СТОПАНСКА КОМОРА НА МАКЕДОНИЈА

17.05.2017 (Бизнис средби)
Конференција и меѓународни деловни средби „THE FUTURE OF BUILDING“

17.05.2017 (Настан)
ПРАВА И ОБВРСКИ КОИ ПРОИЗЛЕГУВААТ ОД ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ И КОЛЕКТИВНИ ДОГОВОРИ

23.05.2017 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема: УПРАВУВАЊЕ СО ПРОМЕНИ И РЕАЛНА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА ВО КОМПАНИЈАТА

23.05.2017 (Тренинг обука)
Тренинг-програма со WIFI:МЕЃУНАРОДЕН МАРКЕТИНГ-МЕНАЏМЕНТ ЗА ПРОМОЦИЈА И НАСТАП НА АВСТРИСКИОТ ПАЗАР

25.05.2017 (Тренинг обука)
Советување на тема: Антистрес тренинг за ефикасно управување со стрес на работното место (стрес менаџмент стратегии и техники)

06.06.2017 (Саем)
7. МЕЃУНАРОДЕН САЕМ ЗА ЕНЕРГЕТИКА „ЕНЕРГА 2017“ - 6 - 8.06.2017 Сараево, БиХ

01.11.2017 (Бизнис средби)
Бизнис средби „Ready2GO" во САД, Канада, Чиле, Камерун и Индија

Членки

Листа на членови на Клубот за соработка со земјите од Блиски Исток и Магреб

 • ЕМО Охрид, ул Димитрие Чуповски бр. 11 , Скопје
 • Зегин, ул. Народен фронт 5-3/1 , Скопје
 • Европа АД, ул. 808 бр 8, Скопје
 • Металец-Прилеп, ул. Александар Македонски бр. 2/11, Прилеп
 • Бетон, ул. Јуриј Гагарин бр.15, Скопје
 • Македонија инвест, ул. Салвадор Аљеиде бр. 34, Скопје
 • Раде Кончар-сервис, ул. Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Макстил, ул. 16 Македонска Бригада бр. 18, Скопје
 • Биос, ул. Раде Јовчевски Корчагин бр.31, Скопје
 • Раде Кончар-контактори и релеи, ул. Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Даути, ул. Џон Кенеди бб, Скопје
 • Макфлуид, ул. Финска бр.37, Скопје
 • Билјана инженеринг, с. Злокуќани бб, Злокуќани
 • Алкалоид , Булевар Александар Македонски  бб, Скопје
 • Слободапром, ул. Стив Наумов бр.116, Охрид
 • Шипат-Ко, с. Лескоец, С. Лескоец,  Охрид
 • Македонија Проект, ул. 27 Март бр. 5, Скопје
 • МЗТ Леарница, ул. Перо Наков бб, Скопје
 • Југоекспорт-Стил, Кеј 13 Ноември 2/6-22, Скопје
 • Лозар Пелистерка, Булевар Кочо Рацин бр. 97, Скопје
 • Милка Кировска, Скопје
 • МЗТ Комерц Нова, Булевар Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Леснина Инженеринг, Булевар Трета Македонска Бригада бб, Скопје
 • Д.С. Конструктион Куманово, ул. Железничка б.б., Куманово
 • ДПСП Кончар Заварување ДООЕЛ, Ул 3-та Македонска Бригада, Скопје
 • АДГ "МАВРОВО", , Скопје
 • ВеВе гроуп ДООЕЛ , , Скопје
 • Родопи Коттон, Битола
 • КП МАКЕДОНИЈА-ЕКСПОРТ, Мајаковски 12,  лок. 2, Скопје
 • ДЕРМА ДОО, Г.Константиновиќ 60  , Скопје
 • ФИЛИП II, Скопје
 • СЕМОС, Скопје
 • АГРОБАР, Виница


Контакт адреса :
Стопанската комора на Македонија
ул. Димитрие Чуповски, 13
1000 Скопје
Контакт: Сања Николова
Тел: ++ 389 2 3244091 Факс:++ 389 2 3244088
Контакт Центар : (02) 15015
E-адреса: sanja@mchamber.mk

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права