05.05.2015 (Семинар)
„Благајничко работење, НАЈНОВИ измени на Законот за пресметка на хонорари и надоместоци на физички лица по договори и платен промет со странство“

06.05.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар: ,,ПОСТАПКА ЗА ИЗДАВАЊЕ ДОЗВОЛА ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЈА И ДОЗВОЛА ЗА ИЗВЕДУВАЊЕ РУДАРСКИ РАБОТИ СПОРЕД ДОПОЛНИТЕЛЕН РУДАРСКИ ПРОЕКТ СОГЛАСНО ЗАКОНОТ ЗА МИНЕРАЛНИ СУРОВИНИ И ЗАКОНСКИ ОДРЕДБИ ЗА НАПЛАТА НА КОНЦЕСИСКИ НАДОМЕСТОЦИ“

07.05.2015 (Семинар)
„Примената на Архивското работење за правни лица регистрирани согласно Законот за трговски друштва, преку пополнување на деловодник со конкретни примери, начин на пополнување на списи со практични примери, интерна доставна книга и книга за место со п

08.05.2015 (Семинар)
Еднодневен семинар на тема:„Закон за работни односи - отказ на договор за вработување, законски акти и судска пракса”

11.05.2015 (Бизнис средби)
БИЗНИС-СРЕДБИ „AgroB2B@NSFair“ НА САЕМОТ ВО НОВИ САД

14.05.2015 (Тренинг обука)
„Менаџерски вештини за управување со човечки ресурси“ - верифицирана програма

22.05.2015 (Конференција)
Бизнис конференција- „Деловно работење во земјите од Западен Балкан 2015“- Линчопинг, Шведска

29.05.2015 (Бизнис средби)
Меѓународен саем за франшиза, финансиски и консултантски услуги – FEC и деловни средби, 29 мај 2015 година, во Опатија, Хрватска

04.06.2015 (Саем)
„SE TEXTILE, FASHION & FAÇON EXPO“ најголемиот Саем за текстил

06.06.2015 (Настан)
MЕЃУНАРОДНА ИЗЛОЖБА ВО ТЕХЕРАН

16.06.2015 (Бизнис средби)
Меѓународен саем за вино „Vinexpo International“ и деловни средби 16-17 јуни 2015 година во Бордо, Франција

Членки на Здружението

Членови на Здружение на сообраќајот


2 / 4

Брилијантен покровител

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции
© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права