Податоци за компанија

Име на компанија : ГРАНИТ
Адреса : Димитрија Чуповски 8
Град : Скопје
Општина : Центар
Земја : Македонија
Телефон : ++389(0)2 3218 703
Факс : ++389(0)2 3217 976
Директор : Зоран Милковски
Сопственост : Приватна
Капитал : Домашен
Големина : Голема
Дејност : Уривање и подготовка на градилиште
Дејност шифра: : 43.1

 

Премиум покровители

Покровители

Силвер покровители

Партнери

Државни институции

Меѓународни институции

© 2008 Стопанска комора на Македонија, задржани сите права